JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp augusztus 19.: a Szüzek végre elérhetik a hőn áhított sikert, a Mérlegek átadhatják magukat a pihenésnek

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 19.: a Szüzek végre elérhetik a hőn áhított sikert, a Mérlegek átadhatják magukat a pihenésnek Forrás: Unsplash by Anna Demianenko
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül felelősségteljes feladatra vállalkozol, amellyel korántsem biztos azonban, hogy egyedül meg is tudsz birkózni. Úgy tűnik, ez most a szokásosnál nagyobb falatnak bizonyul, nem láttad ugyanis, hogy mekkora erőfeszítést és tudást kíván a dolog. Ne ess kétségbe, keress egy csapattársat, aki esetleg több tapasztalattal rendelkezik a témában, kérj tőle mankót, hisz senki nem mondta, hogy bukdácsolva kell megtenned az utat a célig. Ha már a határaidat feszegeted, tedd úgy, hogy annak legyen is kézzelfogható produktuma. Nincs ezzel semmi baj, ha tudsz tanulni és tapasztalatot szerezni valakitől! Ha sikerül némi segítséggel teljesíteni a küldetést, akkor nyugodtan légy büszke magadra!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján borzasztóan nagyot kell csalódnod valakiben, akiben vakon megbíztál, az illető azonban visszaélt a jóhiszeműségeddel és csúnyán átvert. Nem kell véka alá rejtened a benned lévő mérhetetlen csalódottságot, hiszen joggal vagy most egyszerre dühös magadra és az illetőte is. és Borzasztóan frusztrál, hogy hagytad magad az erdő mélyére bevinni, mi több asszisztáltál is ehhez, a saját sebeidből pedig most megtapasztalhattad, hogy nem szabad mindenkiben megbízni, aki mosolyogva nyújt kezet, hogy együtt menjetek abba a bizonyos erdőbe. Ne rágódj ezen, az önvád ugyanis sehova nem vezet, inkább azt találd ki, miképp tudod a jövőben távoltartani magadtól az illetőhöz hasonló figurákat. Muszáj valahogy neked is dörzsöltnek lenned, így ugyanis mindenki a bolondját fogja majd járatni veled!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta témát feszegetsz, amely konfliktust eredményezhet közötted és egy hozzád közel álló ember között. Ne akard azonban kivívni az illető ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni vele csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Hidd el, jobb a békesség!

RÁK (június 22-július 22)

Nem igazán szereted, ha mutatják az irányt, a saját elképzelésed szerint csinálnod ugyanis a dolgokat, nem is nagyon tudsz mit kezdeni a helyzettel, ahol nem te mondod meg, mit csinálj és ezzel a környezeted is tökéletesen tisztában van. A hét utolsó munkanapján azonban konfliktushelyzetbe kerülhetsz, hisz valaki -nem ismerve a személyiségedet- át szeretné venni az irányítást egy bizonyos helyzetben, te pedig azonnal ellenállsz, egyetlen percig sem engedve teret az illetőnek. Magyarázd el neki, hogy ugyan képes vagy csapatban működni, azt azonban nem igazán szereted, ha valaki kitakarja a látási viszonyokat előtted. Ha megérti, az szuper, ha pedig nem, az sem a te bajod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég fajsúlyos dologban kell a hét utolsó munkanapján döntést hoznod, nem tudod azonban, hogy a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy végül te is jól gyere ki a helyzetből. Zárd ki tehát a külvilágot, vonulj vissza, gondold át alaposan a pro és kontra érveket. Mi lehet az, ami a hasznodra és mi az, ami a hátrányodra válik? Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimondd a végső szót, nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és oszd meg vele a gondolataidat, hátha ketten megtaláljátok a megoldókulcsot erre a bizonytalan helyzetre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos ügyért, amely a hét utolsó munkanapján egy váratlan fordulatnak köszönhetően megoldódni látszik. Rendkívül boldoggá tesz a tudat, hogy megérte a sok fáradságot, az időt és az energiát, hisz mindez most bőséggel fog megtérülni. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy kitartottál, s ugyan te magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérni azt, amit szerettél volna, most mégis megtörténhet. A hosszú út után az előtted álló hétvégén végre lazíthatsz tehát egy kicsit, energiát gyűjthetsz a következő kihívásra, mostantól pedig a nehezebb akadályok előtt gondolj arra, hogy kellő önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!