Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok új impulzusokra vágynak, a Vízöntőknek sorsszerű találkozásban lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok új impulzusokra vágynak, a Vízöntőknek sorsszerű találkozásban lehet részük Forrás: Unsplash by Angelina and Antonis Antoniou
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén abszolút ideálisnak érzed a szituációt arra, hogy olyan döntést hozz, amely igen fajsúlyosnak számít a jövőd tekintetében. Amennyiben megnyugtat, mondd el másoknak is az érzéseidet, ha mindenképp visszaigazolásra van szükséged azzal kapcsolatosan, hogy helyesen döntesz-e. A végső szót azonban csak te mondhatod ki. Ne rágódj rajta sokáig, hisz minél tovább húzod dolgot, annál nehezebb lesz dűlőre jutnod!

BIKA (április 21-május 20)

Eljött az idő, hogy minden zavaró tényezőt magad mögött hagyva végre elindulj egy bizonyos ügy végső lezárása felé, ha már ennyi energiát és időt belefektettél. Ne foglalkozz azzal, mások hol tartanak, csak arra figyelj, te meddig jutottál, arra összpontosíts, hogy te kitűzhesd végre a győzelmi zászlósat. Ezúttal ne másokat vegyél a válladra, hisz annak érdekében, hogy végre felszabadulhass, csakis magadra kell koncentrálnod. Az Élet ismét bizonyította, hogy a kitartás abszolút kifizetődő!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén nyugtalanít egy bizonyos dolog, úgy érzed tehát, jobb, ha utánajársz. Igazad van, nem is hat túl jól az ember közérzetére, ha ilyesfajta bizonytalanságban éli a mindennapjait, épp ezért jobban teszed, ha utánajársz az egésznej. Amennyiben valami olyan dologra derül fény, amin lehet változtatni, abban az esetben érdemes mielőbb cselekedned. Jobb ugyanis tisztán látni még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzeted, de hidd el, előbb-utóbb rendeződik minden. Ismered a mondást: a bizonytalanságnál még a sokszor fájó igazság is jobb. Nyugalom, minden rendbe jön, máshogy nem lehet!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki akaratán kívül elég komolyan megbánt a hét közepén, amit érthető okoknál fogva igen nehezen emésztesz meg. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni a történtektől, mely alapvetően rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni a másik féllel és igyekezz tisztázni vele a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, sokkal inkább a saját lelki békédet érdemes ebben a helyzetben megpróbálnod helyreállítani. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen kiegyensúlyozott állapotba kerültél.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni abban reménykedve, hogy valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyiféle ötletet hallasz, rá kell jönnöd, csak te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt mutatja, hogy kívülálló személyek, nem-igen tudják megoldani a problémáidat. A saját életed a te ügyed, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén lehetőséged adódik arra, hogy kicsit lazíts, hogy kikapcsolódj, hogy félretedd a nyomasztó dolgokat és átadd magad a feltöltődésnek! Az elmúlt időszakban szinte agyonnyomott ugyanis a sok teher, amely a válladon volt, mivel azonban mára sikerült megszabadulnod valamennyitől, épp ezért mostantól egyelőre nincs, ami akadályozna abban, hogy kicsit pihenj ebben a hatalmas kánikulában. A napi kötelezettségeket azért igyekezz letudni, ezután pedig csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek nem járnak súlyos felelősséggel. Csinálj valamit csupán élvezetből, érezd jól magad, nevess a barátaiddal, hisz ha folyton a munkán jár az eszed, előbb-utóbb el fogod felejteni, hogyan kell felhőtlenűl és felszabadultan kikapcsolódni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyanazon megszokott séma szerint csinálsz mindent ezúttal is, s miután szinte automatikusan megy bármiféle folyamat, így azt gondolod, biztosan semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. Ez a túlzott önbizalom azonban most negatív eredményt hozhat, hisz valahogy mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen biztosra veszed, hogy sikeresen be tudod fejezni az általad elkezdett folyamatot, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy te is esendő ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne szégyellj másokban kapaszkodót keresni és csapatban megoldani a feladatot. Sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem kell erődön felül, az utolsó tartalékaidat is bevetve loholni és azon görcsölni, hogy sikerül-e célba érned. Hidd el, csapatban könnyebb lesz!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!