Napi horoszkóp augusztus 14.: a Mérlegek céltudatosan haladnak, a Bakoknak nagy volumenű kalandban lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 14.: a Mérlegek céltudatosan haladnak, a Bakoknak nagy volumenű kalandban lehet részük Forrás: Pexels by RODNAE Productions
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat, hogy megtudd, mire számíthatsz!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 14.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján gyakorlatilag egy fenékkel szeretnél több lovat megülni, melynek meg is lesz a negatív előjelű következménye, hiszen a figyelmedet nem tudod mindenre egyforma hatékonysággal összpontosítani. Mielőtt tehát belefutsz egy nagyobb kudarcba, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben, amit a lehető leghamarabb szeretnél lezárni, s eredményt elérni. Tudomásul kell venned, hogy te is emberből vagy, aki nem rendelkezik szuperképességekkel, így tehát neked is végesek a határaid. Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, mert csúnyán megégetheted magad!

BIKA (április 21-május 20)

Annak ellenére, hogy a hét utolsó napja van és úgy tűnik, hogy körülötted nagyjából mindenki az előzetes tervei alapján halad, te mégis gyakorlatilag fuldokolsz az eddig magas előtt tolt tennivalókban. Rendkívül bosszús vagy emiatt, hisz egyelőre nem látod azt a pillanatot, amikor a nagy káosznak pontot tehetsz a végére és hátradőlve élvezheted a semmittevést egy pohár finom borral a kezedben. Mivel azonban ez a bosszankodás sehova nem vezet, épp ezért szedd össze magad és próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és átadhasd magad végre a számodra sokkal kedvesebb programoknak! Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ezért alaposan gondold át, mit és miért teszel, nehogy hasra ess a nagy sietségben!

IKREK (május 21-június 21)

Nem ismersz lehetetlent, folyton az jár az eszedben, hogyan lehetnél még jobb, miként emelkedhetnél ki a tömegből, ennek érdekében gyakorlatilag bármire képes vagy. Ez bizonyos mértékig rendkívül dícséretes és nemes tulajdonság, tudnod kell azonban mindenképp megtalálni a határaidat és lehetőség szerint azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz a munka mellett olyan programokon részt venni, amelyek kicsit kikapcsolnak, hiszen a töltődés legalább olyan fontos, mint az, hogy a karriered sínen legyen!

RÁK (június 22-július 22)

Egy roppant felelősségteljes szituációban kell a hét utolsó napján állást foglalnod, mely kissé kényszerhelyzetbe hoz, te pedig roppant frusztrált vagy emiatt. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle módon nyilatkoznod kell, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni annak érdekében, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy ez a te véleményed, amennyiben egyfajta iránymutatásként kívánják felhasználni, azt csakis a saját felelősségükre érdemes tenniük. Mindenképp hallgass az eszedre annak érdekében, hogy megkíméld magad a kellemetlen helyzetektől. Tarts távolságot és ha nem muszáj, ne sodord bajba magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig igyekszel a környezetednek megfelelni, emiatt háttérbe szorulnak a céljaid és egyszerűen nem tudsz teret engedni a saját kreativitásodnak. Így azonban a végeredmény sem a te egyéniségedet tükrözi, ami születik, az nem te vagy hanem az, akit mások látni szeretnének. Mivel megvan benned az alkotás képessége, mely kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosul, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy letedd a névjegyed. A sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz emlékezeteset alkotni! Nem a környezeted elégedettsége az első, ezt sose feledd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre fellélegezhetsz egy kicsit, sínre kerülnek ugyanis azok az ügyek, amelyek némi izgalmat okoztak az elmúlt időszakban, ám most lehetőséged nyílik egy kis pihenésre, mely ismét 100%-ra tölt fel. Most egy kicsit elvonatkoztathatsz a dologtól, igyekezz tehát olyan programokon részt venni, amelyekre máskor képtelen vagy időt szakítani. Találkozz azokkal az emberekkel, akikkel hétköznap nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni, érdeklődj, tölts minőségi időt a szeretteiddel. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmivel tudsz foglalkozni, ami pihentet és feltölt. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor gyorsan közbe kell avatkoznod!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!