Napi horoszkóp április 27.: az Ikrek abszolút a tökéletesség hívei, a Halak nyakig állnak a tennivalókban

Borítókép: Napi horoszkóp április 27.: az Ikrek abszolút a tökéletesség hívei, a Halak nyakig állnak a tennivalókban Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 27.

KOS (március 21-április 20)

Általános ismertetőjeled a segítőkészség, a családod, a barátaid, a kollégáid pontosan tudják, hogy bármiben számíthatnak rád, ha bajba kerülnek, hisz mindig minden tőled telhetőt megteszel, hogy a legjobb tudásod szerint rendelkezésükre állj. Most azonban olyan szituáció adódik, amelyben valamit fel kellene vállalnod, aminek már messziről égett szaga van. Az első pillanatban azt súgják a megérzéseid, hogy nem biztos, hogy a te feladatod lenne segítséget nyújtani, hisz egyfelől túlmutat a határaidon a dolog, másfelől bajba is kerülhetsz. Épp ezért légy tehát óvatos annak érdekében, hogy később ne legyen bajod belőle belőle és a barátság se remegjen meg! Nemes dolog a segíteni akarás, de nem mindenáron!

BIKA (április 21-május 20)

Érzed a változás szelét, a dolgok alakulni látszanak, egyelőre azonban pontosan nem látod előre, hogy pozitív vagy negatív irányba indítanak majd. Ennek okán nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életed, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, nem fogsz tudni kikeveredni belőle egykönnyen. Tanulj meg lazítani, nem feltétlenül rossz ugyanis az, ha sodródsz az árral!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút a tökéletesség híve vagy, nem tűröd, ha valamiben nincs igazad, viszonylag rosszul reagálsz olyan helyzetekben, amikor nem a te malmaid őrölnek. Emiatt időnként konfliktusba keveredsz, de elég gyakran közszájon is forogsz, nem túl pozitív értelemben. Mielőtt azonban végleg elveszítenéd a népszerűségedet, igyekezz belegondolni, hogy milyen fárasztó mindig tökéletesnek lenni. Fogadd el, hogy nincsen tévedhetetlen ember, így neked is megengedett a botlás és a mellényúlás is. Hidd el, sokkal többen fogadnak majd el, ha be mered vallani a hibáidat. Ne feledd: a lónak is négy lába van, mégis megbotlik!

RÁK (június 22-július 22)

Bizonytalan helyzetedben kikéred a környezetben élők véleményét, mert attól félsz, ha egyedül döntesz, végül majd megbánod. Azok, akik tanácsot adnak, nem biztos azonban, hogy jól látják a helyzetet és jelen esetben a legjobb tanácsadók. Épp ezért szelektálj, ne dőlj be mindennek, hisz nem mind arany, ami fénylik. Nem rossz szándékból vezetnek félre, csupán nem járják az utad, így nem elég csak beszélniük róla, ha nem ismerik az ösvényt és a bozótost.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé eleged van mindenből, besokalltál, szívesen leadnád a kulcsot egy kis időre, mert ezt így nem bírod már sokáig. Erődön felül, időnként a saját elveiddel és gondolkodásoddal szembeszállva csinálod a dolgod, ez azonban csak feldühít. Szeretnél kitörni, mást csinálni, azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik valójában fontosak neked, hisz úgy gondolod, ennek hosszú távon nincs értelme. Ülj le, gondolkodj el, tedd mérlegre a dolgokat és úgy hozd meg a számodra fontos döntést, hogy minden részletet aprólékosan megvizsgáltál előtte.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég rosszul érint, hogy a családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, ezáltal nem tudod befolyásolni a konfliktushelyzetek kialakulását sem. Valakivel a környezetedben abszolút nem jössz ki, ám abba a csapdába nem szeretnél beleesni, hogy képmutatóan a szép arcodat mutasd, miközben fortyognak benned a negatív előjelű érzelmek. Ne hazudtold meg magad csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj és népszerű legyél. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj azonban toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs alkalmazkodó képességed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hibáztál egy bizonyos dologban és ezt a csorbát köszörülöd egy ideje, sikertelenül. Ha azonban eddig nem nagyon sikerült eltüntetni a foltot, felesleges tovább izzadnod miatta. Próbálj tovább lépni és a jövőbe tekinteni, hisz ha egyfolytában erre az egy hibára koncentrálsz, észre sem veszed az új dolgokat magad körül. Ebből okultál, megjegyezted, igyekezz legközelebb nem megbotlani ugyanebben a kőben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Minden helyzetben az őszinteségre törekszel és ezt várod el veled szemben másoktól is. Ma azonban olyan szituáció adódik, amikor valahogy nem esik jól kimondani az igazságot és szívesen rugaszkodnál el az elveidtől. Egy olyan személy fordul ugyanis hozzád, akit nem szívesen bántasz meg, most pedig egy olyan dolgot kell elmondanod, amit nem lehet elég szofisztikáltan megfogalmazni, így is, úgy is bántóan hathat. Épp ezért gondosan válaszd meg, mikor és milyen körülmények között nyilvánítasz véleményt, egyúttal biztosítsd az illetőt arról, hogy neked sem esik jól az, amit ki kell mondanod. Sajnos vannak az Életben olyan helyzetek, amikor nincs választási lehetőség...

A folytatásért kattints ide!