Napi horoszkóp április 23.: a Kosoknak nehéz döntést kell meghozniuk, a Szüzek abszolút pozitívan csalódnak valakiben

Borítókép: Napi horoszkóp április 23.: a Kosoknak nehéz döntést kell meghozniuk, a Szüzek abszolút pozitívan csalódnak valakiben Forrás: Pexels by Karolina Grabowska
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 23.

KOS (március 21-április 20)

Könnyűnek abszolút nem mondható döntést hozol meg a mai napon, ennek következtében azonban az egyik szemed sír, a másik pedig nevet. Tele vagy ugyanis mindenféle félelmekkel és teóriákkal a jövődet illetően, az igazat megvallva fogalmad sincs, hogy vajon jó döntést hoztál-e, ennek köszönhetően igen frusztrált vagy egész nap. Mivel azonban mostmár kimondtad, amit ki kellett, ne rágódj azon, vajon a helyes utat választottad-e, örülj inkább annak, hogy végre nem nyomja ilyen súlyú teher a válladat! Az élet már csak ilyen, nem mindig azt a döntést kell meghozni, hogy az édes vagy a savanyú cukorkát választod, ma épp egy sokkal fajsúlyosabb kérdésben döntöttél. Ez is a felnőtt élet része!

BIKA (április 21-május 20)

Egyszerre több projektben igyekszel tisztességgel helyt állni, mindenhol szeretnéd letenni a névjegyed, ám ez a sok-sok vas, amit a tűzbe tartasz, kezdi borzasztóan égetni a kezeidet. Érthető módon bizonyítani próbálod azt, hogy rátermett vagy, hogy minden eléd kerülő akadályt magasan a legjobb eredménnyel tudsz megugrani, ez azonban roppant sok energiádat emészt fel. Annak érdekében tehát, hogy egy valamiben lehess a legjobb, mindenképp áldozatot kell hoznod és azokat a dolgokat hátrahagyni, amelyek a prioritási sorrended legalján vannak. Hidd el, a kevesebb mindig sokkal többet jelent!

IKREK (május 21-június 21)

Alig vártad ugyan a hétvégét, hogy végre felhőtlenül pihenhess úgy, ahogy szeretnél, mégis váratlan program lesz az, amelynek okán keresztet vethetsz a láblógatásra. Érthető okok miatt vagy tehát rendkívül bosszús, ám mielőtt meggondolatlan dolgokat mondanál olyan embereknek, akik sokat jelentenek neked, igyekezz összeszedni magad és önuralmat gyakorolni, hisz nem a Világvége jött el, csupán aktívabb a nap, mint amire számítottál. Indulj neki mihamarabb annak érdekében, hogy maradjon időd a pihenésre is!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a te sikereid után vágyakozik, borzasztóan irigy az általad elért eredményekre, ami téged abszolút nem zavar egészen addig, amíg keresztbe nem próbál tenni neked. Ne feledd azonban, nem érdemes leereszkedned az illető szintjére, hisz azon a szinten már a legtisztességtelenebb eszközök azok, amikkel játszani kell, ehelyett légy büszke arra, hogy elértél valamit, amiről mások csupán csak álmodoznak. Félnivalód abszolút nincsen, hisz amit már elértél, az csak a tiéd, így ne fáraszd magad feleslegesen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki rendkívülien felbosszant, te azonban igyekszel mindenáron csillapítani az érzelmeidet, mielőtt vulkánként tör a felszínre minden sérelem, amit az illető irányába táplálsz jelen pillanatban. Nem kell visszafojtanod a benned fortyogó dühöt, keress valakit, akit alkalmasnak találsz arra, hogy meghallgasson és aki biztosan nem fog visszaélni azzal, amit hallott. Ne aggódj, ez abszolút nem számít kétszínűségnek, hisz csupán az idegállapotodat gyógyítgatod azzal, ha könnyítesz a lelkeden!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége folyamán épp jókor érkezik valaki, aki nagylelkűen hajlandó átvállalni valamennyit a te feladataidból annak érdekében, hogy neked egyszerűbb legyen az életed. Borzasztóan hálás vagy az illetőnek, hisz nem nagyon láttad már a fényt az alagút végén, így örömmel adsz át néhány teendőt. Biztosítsd róla, hogy jössz neki eggyel, tehát kérhet tőled bármikor szívességet, te abszolút rendelkezésre állsz majd. Hálás lehetsz a Sorsnak, hogy vannak még ilyen emberek a Világban!

A szombati horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!