Napi horoszkóp április 2.: az Ikreknek érdemes lazábban kezelniük a rázós helyzeteket is, a Szüzek határozottan állnak ki magukért

Borítókép: Napi horoszkóp április 2.: az Ikreknek érdemes lazábban kezelniük a rázós helyzeteket is, a Szüzek határozottan állnak ki magukért Forrás: Unsplash by Eugene Zhyvchik
A hétvége izgalmas kalandokat tartogat számodra is, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 2.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján konfliktushelyzetbe keveredsz valakivel, aki egyszerűen nem akarja megérteni a mondanivalódat, te pedig folyamatosan azt érzed, hogy ellenkező irányba futsz a mókuskerékben. Ne hagyd, hogy az illető elbizonytalanítson, ám mivel emiatt kár lenne egy kapcsolatot megmérgeznetek, fogadjátok el egymás véleményét. Nem kell mindennek ugyanolyannak lennie, a legkülönbözőbb emberek élnek a Föld nevű bolygón, a legkülönbözőbb véleményekkel. Igyekezzetek békét kötni és minden mehet tovább a maga útján!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle dolog nyomja a lelkedet, amellyel kapcsolatban úgy érzed, muszáj beszélned róla ahhoz, hogy előrébb léphess és végre megoldást találj rá, hisz ez így hosszú távon nem mehet tovább. Eddig ugyan próbáltál egyedül megoldást találni a dologra, most mégis úgy gondolod, nincs sem kedved, sem energiád nincs arra, hogy tovább vesztegesd az idődet olyasmivel, hogy futod a felesleges köröket és semmiféle eredményt nem hoz. Keress valaki a hozzád legközelebb állók közül és avasd be ebbe a rendkívül kényes ügybe, melyet egyszer, s mindenkorra szeretnél magad mögött hagyni. Az őszinteség fontos ebben a helyzetben, hisz segítségre csak abban az esetben számíthatsz, ha nyílt lapokkal játszol!

IKREK (május 21-június 21)

Szeretsz előregondolkodni, mindig mindent kiszámítasz, a legprecízebb műveletekkel vagy képes megtervezni az előtted álló feladatokat. Épp ezért a váratlan helyzetek kiborítanak, úgy véled, hogy amennyiben bármiféle porszem kerül a gépezetbe, azonnal leáll a rendszer és lőttek a sikernek. Emiatt sokszor kétségbeesel és olyasféle reakciókat produkálsz, amelyekkel hajlamos vagy megijeszteni azokat az embereket, akik nem tudják kezelni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. A saját és mások lelki békéje érdekében tehát érdemes kicsit lazábbra venned az életet, ne görcsölj rá minden megoldandó helyzetre, az életed ugyanis nem egy végtelen matematika feladvány, amit minden esetben ki lehet számolni, csupán csak időnként nagyobbak a kihívások!

RÁK (június 22-július 22)

Segítséget kérsz valakitől, akiről pontosan tudod, hogy önzetlenül áll majd melléd és nem kéri kamatos kamatokkal vissza, amit adott. Rendkívül hálás vagy az illetőnek, hisz nélküle nem sikerülhetett volna azt a gordiuszi csomót kioldani, amellyel hosszú ideje vesződtél. Igyekezz biztosítani őt arról, hogy bármikor számíthat a segítségedre, ha úgy hozza az élete, hogy segítségre szorul. Jó érzés tudni, hogy vannak még a világban olyan emberek, akik képesek áldozatokat hozni a másikért, nem igaz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, ez a hétvége alkalmas lesz arra, hogy behozd a lemaradásodat, hisz vannak dolgok, amelyeket csupán csak tolsz magad előtt és bár pontosan tudod, hogy egyszer a nyakadban landol majd, mégsem vitt rá eddig a lélek, hogy nekifuss. Most azonban megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy nyakadba vedd az el nem végzett teendőket és mindennek szép sorjában pontot tegyél a végére. Nem lesz egyszerű, ám ha már idáig húztad, ma kénytelen leszel nekifutni. Hidd el, minél előbb ugrasz fejest a teendőkbe, annál előbb szabadulsz és még időd is juthat arra, hogy kipihend magad. Minden csak rajtad múlik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki páros lábbal ugrál a toleranciaküszöbödön megállás nélkül, abszolút figyelmenkívül hagyva azt a tényt, hogy egyszer bizony te is besokallhatsz és annak beláthatatlan következményei lehetnek rá nézve. Nem is kell tovább tűrnöd, emelj szót a saját érdekedben, hisz senki nem született még erre a Földre, akinek megengedted valaha, hogy ilyenformán használja ki a türelmedet. Mondd el az illetőnek világosan, hogy vagy nagyon gyorsan befejezi vagy nem állsz jót magadért. Igyekezz ezután csak azokra az emberekre fókuszálni, akik nem rád telepedve igyekeznek ellehetetleníteni, hanem minőségi időt tudtok együtt tölteni és nem mentek egymás agyára! Amennyiben ez a bizonyos személy nem érti a felháborodásod okát, az legyen az ő baja! Nem kell neked mindenkit tolerálni a saját energiád és boldogságod rovására!