JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 2.: a Rákoknak pihenésre van szükségük, a Bakoknak toleranciát kell gyakorolniuk valakivel szemben

Borítókép: Napi horoszkóp április 2.: a Rákoknak pihenésre van szükségük, a Bakoknak toleranciát kell gyakorolniuk valakivel szemben Forrás: Pexels by Jarritos Mexican Soda
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 2.

KOS (március 21-április 20)

Magad sem tudod megmondani a miértjét, de a hét utolsó napján az átlagosnál feszültebb vagy, olyan dolgokon húzod fel magad, amelyek felett máskor egyetlen szó nélkül csak egyszerűen átsiklasz. Mivel ez az egész napodra rányomja a bélyegét, elég depressziósan telik az idő, igyekezz azonban megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a mindenkivel szemben ellenséges hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit, tisztázd a benned dúló háború okát, köss békét magaddal és úgy éld az életed, hogy a dolgok pozitív oldalát keresed!

BIKA (április 21-május 20)

Túl görcsösen szeretnél elérni valamit, amiről azt hiszed, mindenképp szükséged van rá, az ügy oltárán pedig bármit képes vagy feláldozni csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére is, hogy figyelmeztető jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, nem is biztos, hogy több vagy jobb leszel ezáltal. Gondold végig, valóban elengedhetetlenül szükséges-e a dolog a jelenlegi életedben, s megéri-e áldozatokat hozni érte, amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, lásd be, hogy már túl nagy árat kellene fizetned és próbáld elengedni a dolgot. Annyi minden van még, ami életed során örömet okozhat, nem érdemes emiatt keseregned!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben abszolút kompetensnek érzi magát abban, hogy gyakorlatilag minden fronton beleszóljon az életedbe, szüntelenül megpróbál irányt mutatni, ez azonban téged borzasztóan frusztrál. Épp ezért nem is kell udvariaskodó köröket futnod és illedelmességből bármit eltűrnöd, állj ki magadért és hallasd a hangodat, hogy az illető rájöhessen, hogy nem irányíthatja azt a hajót, ahol te vagy a kapitány. Ugyan lehetséges módon meglepődik majd a határozottságodon, hisz nem is gondolja rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar, de téged ez ne zavarjon. Azért, mert mindenkivel udvarias vagy, s ritkán emeled fel a hangodat, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napjára kellőképpen elfáradtál az egész heti rohanásban, így alig vártad, hogy átadhasd magad végre a pihenésnek. Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy a kanapén ejtőzz, hogy elengedd a téged nyomasztó dolgokat néhány órára és végre csakis azt csináld, amihez kedved van. Ne aggódj a befejezetlen feladatok miatt, koncentrálj a beslő békédre és arra, hogy feltöltődj. A munka megvár, csupán az nem mindegy, hogy 100%-os erőbedobással teljesíted-e vagy csak vonszolod magad az úton!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján úgy érzed, minden adott ahhoz, hogy egy általad hőn áhított dolgot megszerezz, amely ugyan anyagilag nem épp a legkedvezőbb konstrukció, mégis mivel régóta fáj a fogad rá, ezért most meghozod ezt az áldozatot. Időnként szüksége van az embernek arra, hogy a hedonizmusnak éljen, ettől nem válsz felelőtlenné sem és szerencsére nem is az utolsó tartalékodat mozgósítod azért, hogy szert tehess erre a bizonyos dologra. Ne aggódj amiatt, hogy mennyibe kerül, rengeteget dolgozol, szerencsére anyagi értelemben biztonságban vagy, így egész nyugodtan adhatsz az élvezetekre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmire próbál rávenni, amiben te egyáltalán nem látsz fantáziát, épp ezért elég szkeptikusan állsz a kérdéshez. Nem is kell kötélnek állnod, egyszerűen mivel egy önálló ember vagy, így önálló véleménnyel is rendelkezel, tehát azt is el tudod dönteni, mihez adod a nevedet. Amennyiben úgy érzed, hogy nincs értelme annak, amit az illető felvázol, abban az esetben lelkiismeret furdalás nélkül mondj nemet. Az, hogy megbánod-e a döntésedet, úgyis csak később fog kiderülni, de legalább a tudat nem fog terhelni, hogy hagytad magad mások által befolyásolni!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!