5 csillagjegy, aki a legnagyobb valószínűséggel követ el bűncselekményt

Borítókép: 5 csillagjegy, aki a legnagyobb valószínűséggel követ el bűncselekményt Forrás: GettyImages
A csillagjegyed sok mindent felfed róla, kapaszkodj meg, az asztrológusok még azt is elárulták, mely csillagjegyekből lesz a legnagyobb valószínűséggel bűnöző. A Joy.hu cikke

A viselkedéskutatók hosszú évtizedek óta profilozzák a bűnözőket, hogy megfejtsék, milyen tulajdonságokkal, személyiségjegyekkel rendelkezik a legtöbb bűnt elkövető személy.

Amellett, hogy az emberek az élethelyzetük, körülményeik miatt követnek el bűncselekményeket, megesik az is, hogy bűnözői hajlamokkal rendelkeznek, amelyek a deviáns viselkedést indikálják.

De mi történik akkor, ha az asztológusok és a viselkedéskutatók összedugják a fejüket? Bizony még az is kiderülhet, hogy mely csillagjegyek rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, melyek nagyobb eséllyel tesznek valakit bűnözővé.

Íme a lista:

Kos

A Kos a lista élén áll. Impulzívak és kalandvágyóak, de sokszor meggondolatlanok és lobbanékonyak is. Hajlandóak megtenni az elképzelhetetlent, és kockázatokat vállalni, amelyek miatt a törvénnyel is összetűzésbe kerülhetnek.

A Kosok a céljaik elérésére törekszenek, és nem szoktak a szabályok szerint játszani. A szenvedélyes és indulatos Kosok hajlamosak lehetnek a fizikai kirohanásokra vagy akár vandalizmusra is, ha provokálják őket. Bármit megtesznek azért, hogy elérjék, amit akarnak, még akkor is, ha ez a törvény megszegésével jár.

Vízöntő

A másik csillagjegy, amely a legnagyobb valószínűséggel kerül börtönbe, a Vízöntő. A Vízöntők nem követik a szabályokat, igazi lázadók. Bátrak, merészek, és nem félnek feszegetni a határokat - ami gyakran bajba sodorja őket. A Vízöntők idealisták, és bármi áron harcolnak a meggyőződésükért. Ez jelentheti a polgári engedetlenséget vagy akár szélsőségesebb, letartóztatáshoz vezető akciókat is.

Katt a galériára a folytatásért:

Ezeket a titkokat sosem vallanák be egyes csillagjegyek. A te titkod is köztük van?