5 tipp, hogy kedvet kapj a bulizáshoz

Borítókép: 5 tipp, hogy kedvet kapj a bulizáshoz
Menned kell egy partira és épp nem vagy hangulatban? Tedd meg az alábbiakat, és máris bomba formába lendülsz!

Cikkünk elkészítésében együttműködő partnerünk az AVON.

Legyünk őszinték: olykor bizony nagyon nem akaródzik részt venni egy-egy eseményen, ahol pedig igenis elvárják a jelenlétünket. Ilyenkor többnyire nagy nehezen erőt veszünk magunkon, feltesszük a pléhpofát és végigszenvedjük a buli kötelező részét, hogy az első adandó lehetőségnél megpattanjunk. De miért is? Ha már megtettük erőfeszítéseinket, ott vagyunk, miért ne éreznénk jól magunkat? Csak magunkkal szúrunk ki! Az alábbi trükkök segítenek abban, hogy a legfáradtabb állapotból is hip-hop bulizós hangulatba kerülj!

1. Forró zuhany és testradír

Végy egy gyors, forró zuhanyt, dörzsöld végig az egész tested radírral vagy egy luffa szivaccsal, és fejezd be a fürdést hideg vagy enyhén langyos vízzel. Ettől a szertartástól felébredsz, erőre kapsz, megélénkül a keringésed és jobb lesz a hangulatod.

2. Rögtönzött karaoke

Szokásos fürdés utáni testápolós, hajszárítós, sminkelős rituáléd alatt csavard fel maximálisra a hangerőt! Javasoljuk kedvenc pörgős lejátszási listánkat, vagy a koronázatlan parti királynő, Fergie Vevo oldalát!

3. Az illat, amitől felpörögsz

AVON Outspoken Party! by Fergie parfüm, 5799 Ft, avononline.hu

Egy jól megválasztott illat azonnal helyrebillenti az ember hangulatát – ezért fontos, hogy legyen a tarsolyodban egy tökéletesen csajos, energikus parfüm! Az élet tele van kalandokkal és különleges, pezsgő pillanatokkal. Ezt az életérzést ragadja meg és csábít táncra az AVON legújabb Outspoken Party! by Fergie parfümje. Az új illat mámorító virágok és csábító gyümölcsök aromájának pazar kombinációja, melyben feledhetetlen és lüktetően fiatalos benyomásról a bazsarózsa, a magnólia és a lédús málna gondoskodik. A parfüm mellett testápoló és deo spray verzióban is kapható ez az illat, hogy teljes legyen az élmény!

AVON Outspoken Party! by Fergie szett, 8597 Ft, avononline.hu

4. Az ital, amitől energikus leszel

Nem, nem egy ütős rövidre kell gondolni, hanem egy nagy csésze zöld teára! A zöld tea ugyanis élénkít és hangulatjavító hatása is van. Arra vigyázz, hogy ez az ital alaposan meggyorsítja az anyagcserédet, így mindenképp egyél valamit előtte vagy utána.

5. Egy különleges ruhadarab

Ugye a te szekrényedben, fiókodban is lapul valami olyan ruhadarab vagy kiegészítő, amit már régebben vettél, de még nem volt alkalmad viselni? Egy különleges alkalomra tartogatott, oversize nyaklánc vagy egy kis flitteres fekete? Mire vársz hát? Kapd elő, eljött az ő ideje! Nőből vagyunk: néha már attól megjön a kedvünk a bulizáshoz, hogy végre kicsíphetjük magunkat – nem igaz?!