Mesélj, Anyukám a mozgásról, avagy hogyan és mit sportolunk mi egyedül és a családdal együtt?

Borítókép: Mesélj, Anyukám a mozgásról, avagy hogyan és mit sportolunk mi egyedül és a családdal együtt?
A legújabb podcastunkban a közös családi mozgás fontosságáról és jótékony hatásairól beszélgetünk az április 15-én megrendezésre kerülő Generali Run Balatonfüred 2023 apropója kapcsán.

A mozgás pozitív és jótékony hatásait már mindannyian ismerjük. A Generali a Biztonságért Alapítvány kiemelt céljai között szerepel az egészségmegőrzés - sok más mellett például a mozgással együtt. Ennek egyik legjobb és legpopulárisabb módja manapság a futás. Idén április 15-én 10. alkalommal kerül megrendezésre a Generali Run Balatonfüred, azaz a nagy családi futás. Mert ahogy az összes többi sportot, a futást sem csak egyedül lehet csinálni. Itt, ezen az eseményen is lesz babakocsis futam, és váltóban futásra lehetőség is. Szóval minden adott egy nagy, közös, sporttal megspékelt családi programhoz.

De mit sportolunk mi - akár egyedül, akár közösen a családdal? Hogyan és mióta kúszott be a testmozgás az életünkbe? Hogyan próbáljuk elérni, hogy a gyerekeink mindennapjának is része legyen a sport? Többek között erről is beszélgetünk a legújabb részben!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Adománygyűjtés a Generali Run Balatonfüreden

Idén a Generali a Biztonságért Alapítvány és a The Human Safety Net program az Otthon Segítünk Alapítvány számára szervez gyűjtést a rendezvényen. Szeretnék ugyanis, hogy a közös sportolás mellett mások megsegítéséről is szóljon ez a szombat. Az adománygyűjtés során a következő tárgyak gyűjtését szervezik:

  • újszerű/ jó állapotú társasjáték
  • gyerekjáték
  • gyerekhangszer
  • beltéri sporteszköz (puha labda…)

A beérkezett adományokat az alapítvány Ajkán, Veszprémben és Székesfehérváron juttatja el kisgyerekes családok számára.

Ha szeretnéd, ezt a részt nem csak meghallgathatod, hanem most meg is nézheted:

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!