„Upsz, pukiztam” – énekli Kristen Bell angyali hangon

kristen bell,videó,oopsies i farted Forrás: Getty Images
...Amit elmondása szerint a 3 éves lánya írt. Óvatosan hallgassátok, mert a végén még belemászik a fületekbe az Oopsies (I farted) és azon kapjátok magatokat, hogy ezt dúdoljátok a buszon!

Kristen Bell korábban is többször bizonyságát adta humorérzékének, de a legújabb videója mindenen túltesz.

A színésznőről köztudott, hogy irigylésre méltó énekhangja van – végső soron a Jégvarázs Annájaként lett világhírű. A legújabb dala azonban, sajnos, vagy szerencsére, mindenkinek belemászik a fülébe. A zenemű koncepciója azon a természeti tényen alapul, mely szerint mindenkinek van anyagcseréje. Erről dalol Kristen és zenésztársa, Bob Mervak, méghozzá andalítóan lágy, ugyanakkor rockos hangon. Nézzétek az Oopsies (I farted) című videót, amely a múlt héten látott napvilágot:

A lírai rockhimnusz stílusban megkomponált sláger a diszkrét Ooopsies címmel foglalta el az őt megillető helyet a Youtube-on, az iTunes-on és a többi streamoldalon, Kristen pedig egy apró részletet is posztolt róla az instagramján ezzel a kommenttel:

A legjobb barátom, @bobmerwak igazi varázsló. Ez a gyöngyszem egy kis dallamocskának indult, amit a 3 éves lányommal találtak ki a nappalinkban, és mostanra egy egész szimfonikus remekmű lett belőle.

Kristen és férje, Dax Shephard színész két kislányt nevelnek; Lincoln 2013-ban, Delta 2014-ben született, tehát jó okkal gondolhatjuk, hogy a dal eredetileg korábban íródott.

Akárhogy is, a rajongók máris lelkesen ünneplik az új smash hitet, egyikük megjegyzi, hogy „a hosszú gitárriff a közepén a következő Bohém rapszódia”.

Egy másik kommentelő azt írja, hogy

alig várom, hogy a 'saját dalom'-nak állítsam be a Tinderen.

És akkor most mindenki a refrént, egyszerre! Nem látom a kezeket!

Na jó inkább nézzétek meg ezt a kapcsolódó galériát a turbékoló Kristenről és férjéről: