Jótékonyságból dögös az oxfordi férfikórus

Borítókép: Jótékonyságból dögös az oxfordi férfikórus
Az ő csípőjük sem hazudik – Shakira is elismerte a tehetségüket!

Bepárásodott olvasószemüveggel mutatjuk be nektek, kedves olvasóink, a földkerekség legjóképűbb, legdögösebb, legropogósabbra vasalt öltönyben feszítő férficsapatát!


Fotó: Instagram.

Ők az Out Of The Blue, egy férfikórus, amely oxfordi diákokból áll, és azzal veszik le közönségüket a lábukról (vagyis minket), hogy kolumbiai focistákat megszégyenítő szexi csípőmozgással adják elő Shakira számait, méghozzá a patinás oxfordi kastélyépületek falai között! Nézzétek a videót:

A Hips Don't Lie előadásába ugyanis a popszirén első nemzetközi slágere, a Whenever, Whereveris belekeveredik, de nem maradhatott ki egy korábbi focivébé-dal, a Waka Waka sem.

A férfikórus tagjai nem csak táncolnak és vonaglanak (ízlésesen nem túl komolyan véve magukat közben), hanem szuperül énekelnek is – állításuk szerint egész előadásuk a cappella (vagyis hangszeres kíséret nélküli), bár mi őszintén szólva még mindig nem teljesen hisszük el, hogy a szöveg nélküli refrénmelódiában semmilyen gépi effekt nincs.


forrás

Produkciójuk néhány nap alatt végigszaladt az interneten, és maga Shakira is elismerően tweetelt róluk:

Ja, és majd elfelejtettük: a daluk letölthető, és a letöltésekből származó bevételek aHelen and Douglas House számlájára folynak be, amely a legrégebbi gyermekhospice-ház a világon!

Szóval nem csak menők és szexik, hanem az egészet jótékonyságból csinálják. Mindjárt elolvadunk!