Eljött a kerek popsik ideje!

Borítókép: Eljött a kerek popsik ideje!
Az év legnagyobb slágerei a nagy, kerek fenekekről szólnak.

"Anyukám azt mondta, ne aggódjak a méretem miatt" – énekli az év egyik legnagyobb slágerében Meghan Trainor, aki bizony az L-es méretűek táborát erősíti.


Fotó: Europress

Kétlem, hogy találnánk a jelenleg futó számok között fülbemászóbbat, kedvesebbet a több országban is listavezető All about that bass című dalnál, amelytől – ha meghalljuk a szerkesztőségben – azonnal jó kedvünk lesz, és legszívesebben rázni kezdenénk rá. "A fiúk szeretnek kicsit nagyobb fenékbe kapaszkodni éjszakánként / Tudod, nem leszek pálcika alakú szilikon Barbie-baba / Ha neked az tetszik, fogd magad és állj tovább!" Szívünkből szóltál, Meghan! Hallgassátok csak:

Régóta rebesgetik, hogy a fenék az új mell – ám idén olyan világsztárok is ráerősítettek erre (újra), mint a kerekded formájáról elhíresült Jennifer Lopez, aki nem restell a "nagy fenékről" dalolászni legújabb diszkóslágerében. A popszakma fenegyerekével, Iggy Azaleaval közösen összehozott szám lényegében arról szól, hogy a nagy popsit sokkal jobban lehet rázni a támcparketten, mint a kicsit. Nem szállunk vitába...

"A srác látja rajtam, hogy nem hagyok ki egy étkezést sem... Azt mondja, nem szereti a csontosat, azt szereti, ha van mit megragadni" – Nicki Minaj kedélyborzoló slágeréből legyen elég ennyi, a szövegnek nem igazán van több vállalható része. Az biztos, hogy a rapper is elől állt a sorban, amikor a feneket osztották – ez az egyik legnagyobb szexepilje, és borzasztóan büszke rá. Ez ugye az Anaconda videóklippjéből is kiderül (konzervatívabb olvasóink inkább ne kattintsanak a playre):

Na, és kik örülnek a legjobban ennek az új divathullámnak? Hát a férfiak, úgy bizony! Kérdezzetek csak körbe, lányok, 10-ből 10 a kerek, méretesebb hátsó mellett fog voksolni. Szóval nem kell ráparázni arra a fogyókúrára, rázzátok inkább bátran az új popsi-himnuszokra!

Szöveg: Kocsis Melinda