Budapestiek vagyunk és boldogok – videó!

Borítókép: Budapestiek vagyunk és boldogok – videó!
Emberek ugrálnak, táncolnak és énekelnek a Happy című slágerre a téli Budapest színterein.

Hogy miért? Csak. És mert más városok már megcsinálták.

Több tucat magyar és külföldi, idős és fiatal táncol és énekel a Happy – We Are From Budapest című videóban, amelyet Vince Tibor Vinyus és csapata készített Pharrell Williams Happy című slágerére.

A Happy eredetileg a (mellesleg zseniális)Gru 2 animációs film zenéjeként jelent meg, majdPharrell elkészítette a dalhoz „a világ első 24 órás videóját", amelynek minden percében emberek táncolnak és énekelnek Los Angeles utcáin. Itt nézhetitek meg és kattinthattok bármelyik napszakra:24hoursofhappy.com

A 24 órás Happy videó mintájára kezdtek valamikor december tájékán videókat készíteni a világ kisebb-nagyobb városaiban. Azóta már vagy 100 videó készült, és a wearehappyfrom.com oldalon azt is megtudtuk, hogy Budapestről kettő is készült egymástól függetlenül! (Ami egyáltalán nem ciki, mert Párizsról öt.)

A 40 éves Pharrell (gondoltátok volna, hogy annyi?) egyébként pár napja nyert 4 Grammy-díjat a Daft Punk zenekarral folytatott együttműködéséért, a Happy pedig Oscar-jelöléssel dicsekedhet – eredményhirdetés márciusban.

Szóval nézegessetek rengeteg boldog, táncoló járókelőt és mosolyogjatok!