Így búcsúzunk a nyártól – 5 + 1 tipp

Borítókép: Így búcsúzunk a nyártól – 5 + 1 tipp
Igyunk utoljára frappét és menjünk ki piknikezni, amíg még 26 fok van és süt a nap!

Vannak dolgok, amiket csak nyáron csinál az ember, mert meleg van, mert a szabadban lehet lenni vagy egyszerűen megszokásból. Mi lenne, ha a következő napokban még utoljára úgy vennénk, hogy nyár van? Elvégre most még 26 fokot mérnek, két nap múlva jön az esős-borús idő. Ráérünk utána elővenni a meleg pulcsikat a gardróbból. Last minute nyári tippek!

1. nyárbúcsúztató tipp: Csináljunk frappét

Méghozzá nem shakerrel, hanem egy befőttesüveg segítségével, házilag. A Házisáfrány blogon láttunk egy pofonegyszerű tippet. Próbáljátok ki ti is!

2. nyárbúcsúztató tipp: Vegyünk fel rövidnadrágot

És akinek egy kis ráérő ideje van, ki is preparálhatja párducmintásra stencillel. Rövidnadrágot télen is szoktunk hordani vastag harisnyával. De most még kockáztassuk meg anélkül. Balerinacipőt is hordjunk, amíg lehet, ne szokjunk rá idő előtt a csizmára!

3. nyárbúcsúztató tipp: Látogassunk ki a Római partra

Vagy bárhova, ahol a szabadban lehet ücsörögni, borozgatni. Pikniket is szervezhetünk. A Fellini Római Kultúrbisztró ezen a hétvégén még nyitva tart, utána téli álmot alszik.

4. nyárbúcsúztató tipp: Főzzünk lecsót!

A lecsó jellegzetes nyári étel. Próbáljunk ki egy megbolondított receptet babbal és cukkinivel!

5. nyárbúcsúztató tipp:Utazzunk a Balatonhoz

Vagy a tengerhez. Még ha nem is fürdünk. Vigyük magunkkal a barátnőnket – ehhez további tippek weboldalunkon. Ha végképp ódzkodunk a hideg víztől, menjünk nyugodtan termálba.

+ 1 nyárbúcsúztató tipp:Hallgassuk meg a kedvenc nyári számainkat!

Készítsünk lejátszási listát magunknak tipikus nyári számokból a saját youtube-csatornánkon, és január közepén vegyük elő legközelebb! :)

Szöveg: Eörsi Sarolta, fotó: Éva magazin.