Hogyan lehelj új életet a törött kerámiába?

porcelán,diy Forrás: Pinterest
Nagy gonddal őrizted a dédszüleidtől örökölt teáskészletet, mégis megpattant az egyik darabja? Beleszerettél a bolhapiacon egy bögrébe, ami a csorbasága ellenére is tele van bájjal? Ripityára törted az egyik kedvenc tányérod, de nincs szíved kidobni? Ne aggódj! Legyen szó szimpla agyag edényről vagy előkelő porcelánról, még meg tudod menteni!

Ha te is szereted folyamatosan csinosítgatni a lakásod, nem kell nagyon magyaráznom, milyen jó érzés tud lenni, mikor beszerzel egy szuper bútort vagy kiegészítőt. Ahhoz azonban, hogy katalóguslakás helyett otthonos és szerethető légkört teremts, nem kell mindig új dolgokat választanod – sőt, a kicsit kopott, szépséghibás darabok kifejezetten jót tesznek az összképnek.

A régi tárgyak ugyanis mind-mind történetet mesélnek, függetlenül attól, hogy ismered-e az eredetüket, vagy épp milyen állapotban vannak. Lehet, hogy egy lomtalanításon szúrsz ki egy igazi kincset, vagy a padlásról bukkan elő egy izgalmas dekorelem. A legszerencsésebb mégis, ha olyan darabot sikerül találnod, amihez csupa kedves, személyes emlék fűződik.

Megmutatjuk, hogyan pofozd ki kicsit úgy, hogy akár ajándéknak is jó legyen!