Viseld ezeket a színeket bártan, ha barna hajú vagy!

Borítókép: Viseld ezeket a színeket bártan, ha barna hajú vagy! Forrás: Getty Images
Bingó! A barna hajszínnel rendelkezők az egyéni ruhatár összeállítás bajnokai. Lényegében nincs olyan szín, ami ne állna jól barna hajukhoz.

Mik azok a színek, amiket a konfekció ruhák piacán a leggyakrabban látni, pláne télen? Fekete, szürke, fehér és szezononként bekúszik egy-egy szín is. Ha csak a ruhagyártókra hagyatkoznánk, akkor lényegében teljesen mindegy, hogy szőkék, barnák vagy vörös hajúak vagyunk, mindenkinek ugyanaz a szín áll jól…?

Fals a válasz! Más áll jól egy szőkének, más áll jól egy vörösnek és így a barna hajúak esetében is vannak színek, amik egységet teremtenek megjelenésükben, amik kiemelik előnyős oldalukat.

A barnáknak viszont nem kell túl sokat időzni a gardrób szekrény előtt állva. Ők bizony olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy szinte nincs olyan szín, amit ne ölthetnének magukra.

Persze kinézetünk teljes harmóniájához elengedhetetlen bőrszínünk tónusát is lekövetni, így mindig vedd figyelembe azt is, hogy bőröd színe, hogyan reagál a választott ruha színére.

Galériánkban megmutatjuk mely színek állnak jól nektek, barna hajúak!