Vicces vagy ijesztő? Így reagált egymásra az otthonában lazító férfi és a medve

Borítókép: Vicces vagy ijesztő? Így reagált egymásra az otthonában lazító férfi és a medve Forrás: Getty Images (Paul Souders)
A mesékben egyértelműen viccesek az ilyen szituációk, a valóságban viszont kicsit már árnyaltabb a kép.

Képzeld csak el, hogy gyanútlanul relaxálsz a teraszodon, amikor besétál egy medve. Aki, mikor észreveszitek egymást, legalább annyira megrémül, mint te, majd eliszkol a helyszínről. Ha már a gondolattól is kiráz a hideg, akkor jöjjön egy videó az amerikai férfiról, akivel ez tényleg megtörtént. David Oppenheimer ugyanis otthon lazított épp, amikor a kamerája rögzítette, hogy odasétált egy medve.

Ahogyan egymásra reagáltak, az viszont már valószínű, hogy mosolyt csal az arcodra: nem lehet tudni, melyikük ijedt meg jobban a másiktól, de az biztos, hogy a maci még egy vicces hangot is kiadott, mielőtt futásnak eredt.

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy a fiatal állat megjelent Oppenheimer birtokán. A hvg.hu a CNN-re hivatkozva azt írja, hogy a mackó valójában már többször is meglátogatta a férfi otthonát, hogy szemeteseket vizsgáljon át, és csenjen egy kicsit a papíron medvebiztosnak mondott madáretető tartalmából.

Forrás

A lenti galériánkban mutatunk 6 vidéki állatkertet, ha szeretnél medvét látni Te is.