Mennyire érdemes előre eltervezni születendő gyermekük csillagjegyét? Az asztrológusok egyértelmű választ adtak rá!

Borítókép: Mennyire érdemes előre eltervezni születendő gyermekük csillagjegyét? Az asztrológusok egyértelmű választ adtak rá! Forrás: Becerra Govea Photo/Pexels
Számos leendő szülő már annyira előre rohan a tervezésben, hogy születendő gyermekükkel szemben is komoly elvárásaik vannak.

A szülők egy csoportja úgy gondolja, hogy igazából mindegy az, hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen, míg mások a névválasztást is elhúzzák egészen a szülés pillanatáig. Az érem másik oldalán pedig ott vannak azok, akik a családalapítást se bízzák a véletlenre és szeretik a olyan szinten a legkisebb részletekig is megtervezni leendő gyermekük életét, hogy még a csillagjegye kapcsán se szívesen bocsátkoznak kompromisszumokba.

Az asztrológusok számára nagyon is jól ismert jelenség mindez, ám úgy vélik, hogy bár a csillagok állásából sok mindent ki lehet olvasni, azért nem szabad mindent készpénznek venni. Teljesen természetes az, hogy a dolgok végül nem úgy alakulnak, ahogy mi azt gondoltuk vagy ahogy "kellett volna", éppen ezért felesleges ennyire görcsösen ráfeszülni arra, hogy milyen csillagjegyben látnánk szívesen születendő gyermekünket.

Galériánkban mesélünk még egy kicsit tovább...

És ezt láttad már?