Horváth Gergely alapítványi vezető, egykori olimpikon, háromgyermekes apuka mesél

Borítókép: Horváth Gergely alapítványi vezető, egykori olimpikon, háromgyermekes apuka mesél
A Mesélj, Anyukám! podcast nyárzáró meglepetésadásában a Generali a Biztonságért Alapítvány kuratóriumának tagja, Horváth Gergely mesélt, akinek a sport az életének szerves része, mivel mindemellett gerelyhajítóként hétszeres magyar bajnok olimpikon is. De hogy tudta beleépíteni mindennapjaiba három gyerek mellett is? Erről mesélt az adásban!

A Generali Night Run Budapest 2023 immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 2-án. A fesztiválhangulatú futásra családdal is érkezhetünk, hiszen a felnőtt távok mellett (6 km, 10,5 km és 21, 1 km) gyerektávokkal is készültek a szervezők. Az útvonal érinti a Budai Várat, Lánchidat, a Parlamentet és még a Zengő Alagutat is. És ha a panoráma nem lenne elég, bizonyos szakaszokon zenével, fényjátékkal, vizuális eszközökkel teszik valódi élménnyé a futást, hogy megmutassák és éreztessék, a futás nemcsak sport, hanem egy életérzés.

A Mesélj, Anyukám! nyárzáró és egyben évadindító meglepetés nulladik részében mesélünk saját sporttal kapcsolatos élményeinkről, arról, hogy gyerekek mellett ezt hogyan és mikor oldjuk meg. Vendégünk Horváth Gergely, a Generali a Biztonságért Alapítvány kuratóriumának tagja, aki egyáltalán nem mellesleg hétszeres magyar bajnok olimpikon, gerelyhajító és háromgyermekes családapa, akinek gyermekei is aktívan sportolnak. Így nagyon értékes gondolatokat osztott meg velünk kitartásról, logisztikáról, akaratról, versenyről.
Vigyázat, az adás motivációs elemeket tartalmaz!

Találkozunk szeptember 2-án, a Generali Night Run Budapest 2023 élményfutáson, mi ott leszünk!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, lájkoljátok és osszátok meg tartalmainkat!