JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

„A szülőknek is szeretnénk adni valamit, hiszen boldog felnőtt boldog gyermekből lehet!”

Borítókép: „A szülőknek is szeretnénk adni valamit, hiszen boldog felnőtt boldog gyermekből lehet!”
A Generali Gyerek Sziget kapcsán Földi-Tamás Ildikóval, a The Human Safety Net program magyarországi vezetőjével beszélgettünk az adományozás fontosságáról, az önkénteskedésről, és arról, hogy mivel készülnek az idén június 16-18. között megrendezésre kerülő eseményre.

Adni jó, sőt, sok esetben jobb is, mint kapni. De hogyan adjunk, ha tudunk adni? Kinek segítsünk? Hol és hogyan? A Generali a Biztonságért Alapítvány The Human Safety Net programjának alapeszméjét az adja, hogy azok, akiken segítünk, egyszer valaki másnak segítenek majd, így a pozitív változások hulláma az egész világra kiterjed és korlátlanná teszi a lehetőségeket. A Generali Gyerek Szigeten 2023. június 16-18. között aktivitások formájában is megmutatják, hogyan kell „jól” segíteni, például a Generali Nagy Családi Kalandjátékával, amelynek az egyik állomásán például lesz olyan ruhaválogatós akadályverseny, ami arra tanít, milyen ruhadarabokat érdemes adományozni.

És mire készül a The Human Safety Net program, mire és kinek gyűjtenek idén nyáron? Földi-Tamás Ildikó, a program magyarországi vezetője mesélt nekünk - erről is.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!