Borítókép: A csúf igazság: Tényleg annyival nehezebb az anyaság, mint előtte gondoltuk!? Forrás: Getty Images

A csúf igazság: Tényleg annyival nehezebb az anyaság, mint előtte gondoltuk!?

Amíg az embernek nincs gyereke, el sem tudja képzelni milyen szülőnek lenni. Hogy milyen magaslatokat és mélyrepüléseket élhetünk meg, akár egész rövid időn belül. Vagy épp egyszerre. :)

Szóval gyereket nevelni nem könnyű. De tényleg sokkal nehezebb, mint gondoltuk szülővé, anyává válásunk előtt? Ez a mai adásunk témája. Erről fog mesélni két meghívott anyuka vendégünk: Wéner Kovács Fanni - az Anyabőrben blog szerzője - a két 4 éves ikerlány, Dorka és Sári anyukája, valamint a márciusban érkező Zsombor anyukája és Gőbel-Szabó Szandra is, aki pedig 2 csodálatos kisfiú, Matykó és Ábel anyukája.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Íme pár igen őszinte rajz is arról, milyen is az anyaság: