10 tudományos játék gyereknapra

Borítókép: 10 tudományos játék gyereknapra Forrás: Getty Images (Jamie Grill)
A gyerekek rajonganak a kísérletekért. 10 olyan tudományos játékot kerestünk, amivel a legkisebbeket is bevezethetjük földrajz, a kémia, a fizika és a csillagászat izgalmas világába. Biztosan tudjuk, hogy ezektől a játékoktól még a Te állad is leesik majd.

A legtöbb kisgyerek nagy érdeklődést mutat a természettudományok iránt. Ma már számos olyan játékot megtalálunk a boltok polcain, amik a felnőtteket is el tudják bűvölni, és amik segítségével megtaníthatjuk a legkisebbeknek is a világ működését szórakoztató, játékos köntösbe bújtatva.

Május utolsó vasárnapja gyereknap. Hogy segítsünk előre gondolkozni, olyan tudományos játékokat kerestünk, amivel a legkisebbeket is bevezethetjük földrajz, a kémia, a fizika és a csillagászat izgalmas világába.

Ne feledd, május 12-15. között ismét itt a JOY-Napok! Szerezd be a kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, ahol a Régió Játék kuponok is elérhetők, amiknek a segítségével kedvezményesen szerezheted be a kiszemelt játékokat! A részletekért kattints IDE!

A galériánkban bemutatjuk a legmenőbb tudományos játékokat!