sztárok,sztárgardróbok,ruhák,cipők,tematizálás,tippek Forrás: pinterest

Belestünk híres emberek gardróbjába, mit tanulhatunk el tőlük?

Mennyi napszemüvegre, cipőre és táskára van szüksége egy embernek. És egy sztárnak? Temérdekre, így elengedhetetlen, hogy átláthatóan tárolják azokat.

Egy szervezett gardrób megkönnyíti a megfelelő ruha kiválasztását, pláne, ha olyan sok holmi közül kell kiválasztani az aznapi szettet, mint a most következő sztároknak. Habár ekkora gardróbbal földi halandók csak ritkán rendelkeznek, mégis érdemes ellopni a most következő hírességektől egy-két tematizálási és tárolási ötletet. Így csináld:

  • Hozz létre zónákat ruha típusok szerint, majd oszd fel őket színekre és évszakokra. Ha korlátozott helyed van csak azok a holmik legyenek elől, amelyeket abban a szezonban használsz.

  • Tárold polcokon a holmikat, így sokkal átláthatóbb lesz a rendszer és könnyebben tudsz kiigazodni majd a ruháid között.

  • A cipőidet tartsd valamilyen állványon, de az is szuper megoldás, ha az eredeti dobozukban tárolod őket, így kisebb helyet foglalnak, hiszen a dobozokat egymásra is tudod tenni, így függőlegesen építkezhetsz.

  • Az ékszereket és egyéb kisebb méretű kiegészítőket érdemes fiókokban, elfektetve tartani, így a láncok és karkötők nem gabalyodnak össze, és sokkal átláthatóbb rendszert tudsz majd kialakítani.

  • Végül, de nem utolsósorban, fektess be néhány minőségi, egyforma fa fogasba. A ruháid meghálálják majd ezt a törődést, és számodra is megkönnyítik a keresgélést a gönceid között.

Következzenek a sztárgardróbok képekben!