A kor csak illúzió – szívdöglesztő férfi modellek 40 felett

férfi modell Forrás: Pinterest
Egyeseknek igenis jót tesznek az eltelt évek. Amíg sok esetben a saját stílus megtalálására is hosszú éveket kell várniuk, úgy az érettség, a sárm is bizonyos kor felett érkezik meg igazán a férfiak életébe.

Ez a cikk az instyle.hu oldalon jelent meg először.

Számos olyan ifjúkorát túllépett férfi modell van a világon, akik szerteágazó munkakörökből kilépve vagy amellett gondolták úgy, hogy ők bizony kamera elé állnak. És milyen jól tették! Van, aki a szakállának köszönheti, hogy felfigyeltek rá. Van, aki fiatal pasikat megszégyenítő izmokat és testet épített magának. Egy biztos, újrakezdeni vagy elkezdeni valamit, sosem késő.

Indítsunk egy sármos kakukktojással, aki csak jövőre lépi át a bűvös 40-es számot, azonban karrierje és stílusa révén beharangozóként mindenképp fel kell figyelnünk rá. David Gandy, brit úriember, a világ egyik legkeresettebb férfi modellje. A régi korokat idéző, ám korántsem poros, igazi gentleman stílusát rengetegen követik, a divatházak kapkodnak érte. Tehetsége sokrétű: nemrég a Marks and Spencer-nek tervezett kapszula kollekciót.

És akkor most következzenek azok a férfiak, akik angoltanárból, new yorki vezérigazgatóból vagy fotósból avanzsáltak szexi, kortalan modellé!