JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Stresszesen, de létezem!

stressz,egészség,bemer terápia Forrás: Unsplash/ Ben White
A boldogság, kiegyensúlyozottság csak a stressz és a szorongás felszámolásával lehet teljes. Ahány stresszes ember, annyiféle stresszkezelési módszer létezik; van, aki a testmozgásra, míg mások a relaxációs gyakorlatokra esküdnek.

Bizonyára Önnek is van legalább egy olyan ismerőse, aki az alternatív gyógyászat híve. A stresszoldás világában meghatározó módszer, ezért most bemutatnám pár sorban, hogyan mentesítheti szervezetünket a fizikai-lelki terhek alól.

Beilleszkedési gondok

Nemcsak a gyerekek küszködnek beilleszkedési gondokkal, de előfordul, hogy a felnőttek sem találják helyüket. Az alapjában nyitott és mosolygós személyiségekből befelé forduló, folyton aggódó emberek lesznek. Az új munkahely kihívásai mellett a társadalomba való asszimilálódás is lehetetlennek tűnhet. A mai világban eléggé kivitelezhetetlen a belső béke állapota, az életvitel pedig rontja állapotunkat.

Migrénre Bemer!

A beilleszkedési zavarok kiválthatnak ún. szeparációs szorongást, de megfelelési kényszert és szociális problémákat is. Mielőtt egy vagyont költene pszichológusra, gondoljon arra, hogy a problémák az egészségünkre is kihatnak, amit egy elme doktor biztos nem tud orvosolni.

A stresszkezelés személyenként eltérő, mégis visszavezethetőek megegyező szociális viselkedési problémákra; mint a gyerekkori traumák, családi gondok vagy az életminőség.

A tartós stresszhatások rossz következményekkel járhatnak, ugyanis legyengülhet az immunrendszer.

stressz,egészség,Bemer,Bemer terápia
Forrás: Rofe naturale
Stresszesen, de létezem!

A leghatékonyabb fizikai terápia jelenleg a Bemer, amely során nő a sejtek oxigénfelvétele, valamint optimálisabban érvényesülnek a tápanyagok is. Javulhat a vérellátás, és megerősödhet a szervezet ellenálló képessége. Ez utóbbi nagymértékben felelős a rákos megbetegedések kialakulásáért. A módszer segíthet a stressz, illetve kísérőjelenségeinek leküzdésében.

Visszatérő migrén vagy alvászavar esetén szintén megoldásként szolgál.

Homeopátia

Nyugtatók helyett a homeopátiás stresszoldókhoz nyúljunk, amelyeket mellékhatás-mentességük miatt gyerekek, várandósok is szedhetnek. Hatékonyságának titka, hogy nem okoz függőséget, természetes alapú szer. Számos embertől hallható, hogy ezek segítségével tudott aludni, koncentrálva dolgozni!

Reflexológia

Talpunkon több mint 7000 idegvégződés található, így egy masszázs helyreállíthatja az egész szervezetet. A szakképzett masszőr feladata, hogy technikáival a szervezet saját gyógyító erőit támogassa. Kiindulópontja, hogy testünk szervei összeköttetésben vannak talpunk különböző pontjaival, amelyek a rendszeres stimulálásra reagálnak. Nemcsak ellazító hatású, de testi-lelki feszültséget oldó módszer is.

Nem mindegy, hogy mit választunk, de a választás lehetősége az Ön kezében van! Válassza a Rofé Naturale Egészségközpont alternatív gyógymódjait!