Ryan Reynolds kínos képekkel járatta le Blake Lively-t a születésnapján

Blake lively,ryan reynolds
Még Blake Lively-ról is készülhetnek előnytelen fotók, és ezeket Ryan Reynolds nem fél megmutatni!

Ez a cikk eredetileg a joy.hu oldalon jelent meg.

Sosem titkoltuk, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds az egyik kedvenc párunk Hollywoodban. Hét éve házasok, minden mozdulatukról látszik, hogy imádják egymást, és édesen nevelik két pici gyermeküket, és most jön a harmadik!

No és persze istenien mutatnak együtt, hiszen Blake Lively az álomgyár egyik stílusikonja, Ryan Reynolds pedig hát, ő egyszerűen csak szuperszexi. Ahogyan az is biztos, hogy a sztárpárnak humorérzékért sem kell a szomszédba mennie, hiszen egymás szívatása már rendszeressé vált a közösségi médiában. Üzengetés és cikis fotók, volt itt már minden, de Ryan szülinapi ajándéka most mindent felülmúl.

Két éve a színész még ezzel a fotóval köszöntötte fel szerelmét:

Idén viszont ennél sokkal kegyetlenebb módszert választott, a gyönyörű Blake Lively-ról egy sor olyan, sosem látott képet hozott nyilvánosságra, ami előnytelen a színésznőről. Nem egyet, egy egész sorozatot! Valljuk be, jó látni, hogy még egy ilyen istennőről, mint Blake is készülhetnek rosszul sikerült képek, de nem tudjuk, mi mit szólnánk, ha a pasink egy ilyen galériával ünnepelné a születésnapunkat.

Íme a kínos fotók a világ egyik legszebb színésznőkéről!

Te mit szólnál egy ilyen szülinapi köszöntéshez?
Nem kérdés, nagyon kiborulnék.
Szerintem nevetnék csak rajta.