szülinap,újság,meglepetés Forrás: Unsplash

Rendeltél már Szülinapi Újságot?

Ha igen, akkor neked nem tudunk igazán újdonsággal szolgálni. Ha nem, akkor tarts velünk, és bevezetünk az igazán egyedi születésnapi újságok világába.

Mi az a Szülinapi Újság?

Ez a különleges ajándék egy személyre szabott meglepetés a születésnaposnak. Az újság a születésének a napján kiadott nyomdatermékekből összeállított replika, ami A/3-as méretben kerül nyomtatásra. Ezen felül persze az teszi igazán egyedivé, hogy a címoldalon virít egy figyelemfelkeltő cikk, ami hírül adja, hogy megszületett az ünnepelt. Ehhez, ha sikerül beszerezni, akkor egy csecsemőkori kép kerül illusztrációnak. Ettől garantáltan mindenki elolvad, így egy csomag zsebkendőt érdemes odakészíteni!

Hogyan rendeld meg?

A megrendelés menete igazán egyszerű.

Az első oldalon az ünnepelt adatait kell megadnunk, azaz a teljes nevét és születési idejét, na meg persze, hogy milyen alkalomból készül az újság. Ez azért fontos, mert akár házassági évfordulóra is készülhet, ha valakinek arra van szüksége.

születésnap,meglepetés,újság
Forrás: szulinapiujsag.hu
Rendeltél már Szülinapi Újságot?

Következő lépésként a képet kell feltölteni, amit el szeretnénk helyezni az újság köszöntő szövegéhez. Ha nem sikerült szerezni kiskori képet, akkor akár anélkül vagy pedig egy kedves grafikával is illusztrálható a cikk. Igény esetén akár több képet is bele lehet tenni az újságba. A hozzá tartozó egyedi cikket mindenkinek magának kell megírni, de ez nem kell, hogy kétségbe ejtsen, mivel számos fogódzót nyújtanak a tökéletes köszöntőhöz.

Ezután válaszd ki, hogy milyen formátumban szeretnéd látni a Szülinapi Újságot, azaz újságként, bőrkötésben, vagy pedig csak a címoldalt rendeled meg keretben. Ha ez kész, akkor ideje kiválasztani az extrákat. Már az alap 12 oldalas verzió is elég szórakoztató, de akár 24 oldalban is olvashatjátok az aznapi híreket.

Akár keresztrejtvényt vagy egyedi horoszkópot is választhatsz az újságba, de nyugodtan kérhetsz bele epigrammát vagy éppen egy rejtvény mellékletet. Ha elegáns díszdobozban szeretnéd átadni, arra is van lehetőség, csakúgy, mint a merített mappában, hengerben vagy épp újságlapozóval való elkészítésre is.

Ezekkel a lépésekkel fel is tetted a pontot az “i”-re, hiszen már csak a megrendeléshez szükséges adataidat kell begépelni, és indulhat is a gyártás! Fizethetsz előre, bankkártyával, de akár utánvéttel is a kézhezvételkor. Azt azért jó, ha tudod, hogy előre utalással akár az ünnepelt címére is kérheted a szállítást.

Ha igazán emlékezetes és maximálisan egyedi ajándékot keresel, akkor jó választás lehet a fenti meglepetés, hiszen garantáltan nem ajándékozza tovább, és bármikor kedvére nézegetheti, amikor csak kedve tartja.