Borítókép: Megőrülsz, milyen hangja van Michael Jackson lányának Forrás: Getty Images

Megőrülsz, milyen hangja van Michael Jackson lányának

Új albummal debütál Paris Jackson, aki világhírű apja nyomdokaiba lépve ezúttal szólóban is megcsillogtatja énekesi tehetségét. A Wilted című korongon 11 dal szerepel, melyek közül a Let Down című számból csepegtetett már korábban részleteket a popkirály lánya.

Az egész egy szál akusztikus gitárral és egy szerelmi csalódással kezdődött – fedte fel az első dal keletkezésének körülményeit Paris, aki aztán annyira belejött, hogy megénekelni valója végül egy teljes lemeznyi anyaggá bővült.

A Let Down videoklipjében Paris hosszú, fehér ruhában táncol; s az egyik visszatérő jelenet egy sötét erdőben játszódik, apja Thriller című világsikerének elemeit idézve.

Paris zenei stílusa viszont más, mint apjáé volt, egy alternatívabb világot képvisel. Légies, akusztikus zenéjét ő maga alternatív folknak nevezi, mely távol áll a Michael Jackson által képviselt műfajtól. Ahogyan fogalmaz; szerinte az, hogy ő Michael Jackson lánya, hozzáad ahhoz a sebezhetőséghez, amelyet a személyes dalok világ elé tárása jelent.