Borítókép: Ilyen sztrippernek lenni 2021-ben Magyarországon - a civilben egyetemista Frida elmeséli Forrás: Getty Images

Ilyen sztrippernek lenni 2021-ben Magyarországon - a civilben egyetemista Frida elmeséli

Egyetemista, főállásban sztriptíztáncos; a hivatalos megfogalmazás szerint ügyfél menedzser. A Frida művésznéven ismert fiatal lány a szexsuli.hu-nak adott interjújában kendőzetlenül mesél a szakmájáról.

Fridára akkor figyeltem fel az Instagramon, amikor az egyik szexsulis kérdésmatricára olyasmit válaszolt, hogy “Sztripperként nagyon izgalmas olyan embereknek táncolni, akik egyébként is bejönnének.” Nyilván azonnal ráírtam, hogy vállalna-e egy interjút, és végül így írásban “beszélgettünk”. Elmesélte, hogy neki egyetemistaként milyen élmény sztrippernek lenni Magyarországon.

Először is az a kérdésem, hogy vállalod-e arccal, névvel az interjút – netán fotókkal? Nagyon szuper lenne, de természetesen, ahogy te jobban érzed magad.

A valódi nevem szerintem a témában nem releváns, de a művésznevem igen, így ismer mindenki a munkahelyemen. Frida néven dolgozom.

Sztripper vagy? Vagy inkább sztriptíztáncos? Így 2021-ben mi a korrekt megnevezés?

A hivatalos megfogalmazás az az ügyfél menedzser – haha. Az, hogy ki minek hívja magát az teljesen változó, de a sztripper és a sztriptíztáncos között nincsen különbség. Sok különbség van a nálunk alkalmazott sztiptíztácos nők táncmodorában attól függően van-e táncos előéletük, végzettségük vagy hány éve dolgoznak a szakmában. Szombatonként akadnak go-go táncosaink is, akik csak táncolnak, nem vetkőznek.

Néhány dolgot mondanál/írnál magadról egy kis bevezetésnek? Hogy kicsit jobban megismerjenek az olvasók.

Egy stabil családi háttérrel rendelkező 22 éves nő vagyok. Vidéken nőttem fel, itt grafikát végeztem és azóta sem költöztem még fel Pestre. Két lakótársam van Győrben és ide járok egyetemre is. Szexuálterapeutának készülök. Hobbim leginkább a a rúdfitnesz, de nagyon sok minden érdekel, mint szabadidős tevékenység. (kiállítások, filmek, gasztronómia stb.)

Arról, hogyan került Frida a sztripper világba, szereti-e, amit csinál, s azt hogyan képzeljük el a valóságban; az interjú folytatásában, ide kattintva olvashatsz!

Galériánkban pedig olyan sztárokat találsz, akik vetkőzésből éltek, mielőtt befutottak