Uralkodói családban még soha nem fordult elő az, ami Monacóban történt

Borítókép: Uralkodói családban még soha nem fordult elő az, ami Monacóban történt Forrás: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
Bátor húzás! Grace Kelly és III. Rainier monacói herceg menye, Charlene hercegné az egész hercegséget megdöbbentette, amikor tar fejjel jelent meg a jótékonysági karácsonyi vásáron.

Grace Kelly és III. Rainier monacói herceg menye, a negyvenes évei elején járó Charlene hercegné nullásgéppel tolta le a haját, amit az udvari protokoll aligha enged.

A dél-afrikai úszóolimpikonból hercegnévé avanzsált Charlene-t a bubitól a pixiig számtalan frizurával láthattuk már az elmúlt évek során, és túlzások nélkül állíthatjuk, nála nőiesebben senki nem viseli a rövid frizurát, ami már-már védjegyévé vált.

Forrás: David Niviere/PLS Pool/Getty Images

Vad stílusváltás

A törékeny, de határozott kisugárzású hercegné megjelenése mindig friss, könnyed és elegáns. Ügyesen játszik a színekkel és formákkal, harmonikusan ötvözi a régit az újakkal, kalapgyűjteménye egyszerűen lehengerlő. Most azonban láthatóan totálisan kifordult önmagából, valamiféle kiégett popsztárnak tűnik a kétgyermekes Charlene.

Kattints a galériába a meglepő előtte-utána fotókért!