Az idei legnagyobb halloweeni átváltozások – eddig!

Cindy Crawford,Halloween Forrás: Getty
Nem bírnak magukkal a világ sztárjai: átmaszkírozott fotókkal árasztották el a közösségi médiát. Szavazz a legeredetibb jelmezre! Az instyle.hu összeállítása.

Kezdődik! Ha ünnepfóbiád van, akkor azt javasoljuk, hogy most azonnal offold magad a közösségi médiából és januárig vissza se térj. Az év hátralevő hónapjaiban, heteiben émelyítően giccses, cukormázzal átitatott bejegyzések lepik el az Instagramot és a Facebookot, mint minden évben ilyenkor. Ahogy a sztárok, úgy az ismerőseid is megpróbálják majd túlszárnyalni egymás halloweeni jelmezét, sminkjét, karácsonyi dekorációit és mennyei sültjeit. Szükséged van neked erre?

Demi Lovato - Heidi Klum után szabadon - Marie Antoinette-nek öltözött, azonban jelmezét extrém rövidre szabott szoknyával gondolta újra.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Mit szól ehhez Heidi, aki egyelőre még csak hangolódik Halloween éjszakájára? Semmit! Tudja, hogy az idei jelmezversenyt se bukhatja el.

Jessica Biel az ‘N Sync korabeli Justin Timberlake-nek öltözött be, miközben férje, Timberlake mikrofonnak öltözött. Most akkor menő vagy ciki volt az ‘N Sync?

A legvadabb ötvenes topmodellek is kitettek magukért az idén, nézzétek csak!