Akkor és most: így változtatta meg a Fehér Házban töltött 4 év Melania Trump stílusát

Borítókép: Akkor és most: így változtatta meg a Fehér Házban töltött 4 év Melania Trump stílusát Forrás: Tasos Katopodis/Getty Images
Melania Trump látványos átalakuláson ment keresztül az évek alatt, de az internet nem felejt!

Az amerikai elnökválasztás célegyenesébe értünk. Hamarosan kiderül (de lehet, hogy a cikk élesedésekor már tudjuk is), kit választanak az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökének, Joe Biden demokrata jelöltet vagy az újraválasztásért induló, világszerte megosztó Donald Trumpot.

Trump 2016-os meglepő győzelme után csak annyi biztos, hogy az amerikai választópolgárok sokszor nem az ideológiára, hanem a személyre, sőt időnként a first lady személyére szavaznak. A kérdést tehát úgy is feltehetjük: Jill Biden vagy Melania Trump lesz, marad-e Amerika első asszonya?

Forrás: Morry Gash-Pool/Getty Images
2020
Vajon Jill Biden vagy Melania Trump lesz az USA első asszonya?
Jill Biden
Melania Trump

Vitathatatlan, hogy Melania Trump stílusa sokat finomodott az elmúlt években. Mellvillantós koktélruháit már csak a fényképalbumok őrzik, azonban a stílusváltás még kevés ahhoz, hogy hiteles first ladyvé váljon. Érdekesség, hogy a Vogue magazin fennállása óta ő az első elnökfeleség, aki nem kapott felkérést címlapfotózásra.

Kattints a galériába, és fedezd fel Melania merész outfitjeit!