Borítókép: “A feleségek oktató jelleggel követelik, hogy a férjük nyalja ki őket” Forrás: Getty Images

“A feleségek oktató jelleggel követelik, hogy a férjük nyalja ki őket”

Ghánában így..miközben az indiai fiatalok bújkálva; a németeknél pedig minden hétfőn este szexfilmek mennek - a közszolgálatin. Jámbor Eszter, a szexsuli.hu alapítója és szerzője minden magyar középiskolában levetítené a "Sex&Love around the World" című hat részes dokumentumfilm sorozatot. Jó okkal.

“Ha merevedése volt, megkért, hogy üljek rá a farkára, semmi előjáték, aztán fogta a telefonját, az arca elé vette, és pornót nézett rajta. Ez annyira kiábrándító volt, hogy inkább kézzel fejeztem be. Próbáltam szexi fehérneműt felvenni, hátha akkor majd jobban kíván engem, de felháborodott, hogy ezt hogy képzelem. Teljesen lerombolta az önbizalmamat” – Christiane Amanpournak mesélte egy – a történet szempontjából teljesen mindegy – gyönyörű japán nő a Sex&Love around the World című hat részes dokumentumfilm sorozat első részében.

Amanpour hat országba, hat nagyvárosba ment el, és szerelemről, házasságról, szexről kérdezte a helyieket, akik őszintén, elpirulva vagy éppen nagyon büszkén mesélnek a helyi szokásokról, törvényekről(!) a saját életükön keresztül.

Minden magyar középiskolában levetíteném mind a hat részt,

annyi érdekesség van benne, annyit lehet tanulni toleranciáról, és arról, hogy mennyi előítéletünk van más népekkel szemben.

S hogy miért lenne érdemes neked is megnézned a filmet, a cikk folytatásából, ide kattintva kiderül!

Kukkoló anyós, kötelező orális szex és egyéb, bizarr szexuális szokások a nagyvilágból; Galériánkban!