JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

6 szexpóz, ami nem akrobatamutatvány, de mégis forró élményt nyújt

Borítókép: 6 szexpóz, ami nem akrobatamutatvány, de mégis forró élményt nyújt Forrás: Getty Images
Megreszkírozod, hogy egy vad póznál lehet leestek az ágyról vagy maradsz a klasszikusoknál? Bátran válaszd az utóbbit is, annak ellenére, hogy sokan azt mondják, azok csak a kezdők listáján szerepelnek és nincs bennük semmi extra.

A klasszikus szexpózok már unalmasak lennének? Csak akkor tudunk domborítani egy igazit, ha valami akrobatamutatványhoz hasonló pózzal hozakodunk elő? Miért kellene leírni a régi, jól bevált pózokat, pláne, ha azok jelentik a nagy kunsztokkal járók alapjait?

Ha láttál már pornófilmet, akkor tudod mi megy benne: a lehető leglátványosabb, legkitekertebb felállásban igyekeznek elhitetni veled a pornószínészek, hogy az, amit –és ahogy csinálnak- jó nekik, sőt, úgy a legjobb.

  1. A filmben színészek játsszák el azt, ami a pornófilmrendező agyából kipattant
  2. Pornófilmes múlt nélkül nekünk nem biztos, hogy akkora a terpeszünk vagy hogy olyan magasra tudjuk feltenni a lábunkat, mint a filmben a színészek
  3. Ha a pornószínész karja megcsúszik és leesik az ágyról, nagy dolog nem történik: visszamászik az ágyra és veszik újra a jelenetet, míg nálunk otthon oda a pillanat, az élmény.

Stefani Goerlich, amerikai szexterapeuta a fentieknek megfelelően azt mondja, nem kell rugalmasnak és akrobatikus képességekkel rendelkező szexbabáknak lennünk. Az élvezethez a szerepjáték, az erotikus beszélgetés, a játékos civódás sokat tud hozzátenni, de nem erre kell feltétlenül építeni.

Ugyanis, ha a fókusz valami külső dolgon van, akkor az egymásra irányuló figyelem elvész. És a szexben elsősorban ez a fontos, az egymásra hangolódás. Ha arra kell figyelni, hogy a könyökünk bármelyik pillanatban lecsúszhat az ágyról és a földön landolhatunk, akkor már rég rossz.

Galériánkban megmutatjuk azt a 6 klasszikus szexpózt, ami igenis forró élményt tud nyújtani és amiket hiába titulálnak kezdők műfajának, igenis beválnak!