Borítókép: Szexterápiára járunk a férjemmel: mindenre számítottam, csak arra nem, ami ott fogadott Forrás: Getty Images

Szexterápiára járunk a férjemmel: mindenre számítottam, csak arra nem, ami ott fogadott

Szexterápia. Mibe, hogy az ott folytatott munkával kapcsolatban már te is gondoltál legalább egyszer arra, hogy a terapeuta előtt kell szexelnie a páciensnek?! Kitti mesél a tapasztalatairól.

Ha nem lenne már mögöttem három év a történtek óta, nem biztos, hogy ilyen könnyedén tudnék fogalmazni a dologgal kapcsolatban. Nem volt könnyű ugyanis átélni, megélni azt az időszakot, amíg a férjemmel terápiára jártunk. Mehettünk volna párterápiára, ám mivel a szex ritkult meg köztünk – fogalmazzunk nyugodtan úgy, hogy redukálódott nullára - így én egyből a szexterápiát javasoltam. Úgy éreztem, ha ez nem megy, ha úgy közelítünk egymáshoz, mint két idegen, akkor csakis erre van szükségünk.

Gondoltam, itt akkor biztos megkapjuk azt az iránymutatást, amire szükségünk van ahhoz, hogy a szexuális életünk helyre rázódjon.

Megkaptuk, csak nem egészen úgy, ahogy én azt elképzeltem....mármint most egy kicsit hülyén érzem magam, mert őszinte leszek, én még arra is felkészültem, hogy lehet, szexelnünk kell a terapeuta előtt...

elMondom, mit tapasztaltam!