6 dolog, amivel instant elcsábíthatod a pasidat Valentin-napon

valentin-nap, csábítás Forrás: adobe.stock/Mediteraneo
Ezekkel a tippekkel biztosan nagy sikert aratsz - nem csak a szerelmesek ünnepén! A Joy.hu cikke

Az idei Valentin-napon egy kicsit korlátozottabbak a lehetőségeink, már ami a programokat illeti, de ki mondta, hogy ne lehetne különlegessé tenni ezt az ünnepet? Sőt, most érdemes igazán kitennünk magunkért, hogy a körülmények ellenére is varázslatos napban legyen részünk! Ha te is beterveztél már egy romantikus vacsorát otthonra, ne érd be ennyivel: mi segítünk, hogy néhány egyszerű, de annál nagyszerűbb dologgal instant elcsábítsd a pasidat!

1. Érzéki illatok

Rengeteg kutatás bebizonyította már, hogy az illatoknak óriási szerepük van a vonzalom kialakulásában. Néha úgy, hogy mi még csak nem is vesszük észre! Jó ötlet, ha az idei Valentin-napon az érzékekre is nagyobb hangsúlyt helyezel, és olyan illatú parfümöt választasz magadnak, ami a tudomány szerint is ott van a legvonzóbb aromák között. Szakértők szerint a legszexibb illat a rózsa, ezt a vanília, majd a citrusfélék követik, de a menta és a csoki sem maradhat le a listáról. Nekünk van is egy szuper ötletünk, hiszen a Paco Rabanne Lady Million Lucky parfümjének szívjegye többek között épp a rózsa és a mogyoró, de mézes-málnás aromája is sokat hozzátesz az illatvilághoz!

" limit="0" style=" " description=" " expiration-date=" "]

2. Akár egy hotelben

Bár az éttermi vacsorák, wellnessezések, mozizások elmaradnak, valójában ezek közül bármit át lehet építeni otthoni környezetbe. A vacsi és mozi magától értetődő, de ha szeretnéd még feldobni egy kicsit az estét, tervezz be egy romantikus fürdőzést is két főre - természetesen gyertyafény és szuper zene mellett. Ez nem csak intimebbé teszi az estét, de közben mindkettőtöket ellazít, pláne, ha olyan habfürdőt választasz mellé, ami garantáltan felébreszti az érzékeket! Ilyen az Yves Rocher nyári hab- és tusfürdőkollekciója, ami képzeletben a virágzó természetbe repít titeket, és közben pozitív energiákkal tölt fel.

Ha pedig jól jönne egy csinos manikűr-ötlet, mutatjuk az év legnagyobb kedvencét!