140 kilós pasi volt életem szexpartnere

140 kilós pasi volt életem szexpartnere
Forrás: Vera Jetana/Unsplash

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

K

Képzeljétek el, néha szoktam olyan levelet kapni pasiktól, hogy küzdenek az önbizalmukkal, küzdenek a testükkel, és ez a szexhez való hozzáállást eléggé megnehezíti. Mindig csak a nők testéről esik szó, a pasikéról olyan keveset beszél a társadalom.

A szexsuli cikke.

Ezért örültem, amikor befutott Anikó – nevezzük Anikónak – a Szexsuli Instára, és leírta nekem, hogy élete szexpartnere egy 140 kilós kollégája volt, és hogy ennek az egésznek mennyire nincs köze ahhoz, hogy ki hány kiló…

Rutinszerű szex

“A történetem már 10 éves. Fiatal, közepesen csinosnak mondott anyuka voltam, általános iskolás gyerekekkel, viszonylag normális házassággal, bár attól függ, mihez viszonyítunk… Szürke hétköznapok egymás után, idegőrlő stresszes munka, gyerekek, háztartás: házasság csak folyt, zajlott, igazi állóvíz volt, néhány jó pillanattal, néhány üvöltő veszekedéssel, egy-egy kellemesnek mondható, rutinszerű szexszel.

Volt egy kollégám, akivel különösen jó volt dolgozni, éles eszű, logikus gondolkodású, erősen túlsúlyos agglegény. Fiatalabb volt nálam, de független és persze tele gátlással az alkata miatt. Azt mondta, hogy mivel ezer éve ilyen alkata van, már megszokta, szóval nem elfogadta, csak megszokta.

A testét hibáztatta azért, hogy egyedül él. Van is benne igazság, az emberek berakják egy „kövér” sémába a túlsúlyosokat. Szerencsére én elfogadó vagyok a világgal, az emberekkel, ahogy egyre jobban megismertem ezt a srácot, úgy lett egyre rokonszenvesebb, úgy lett egyre kevésbé fontos az tulajdonsága, hogy ő túlsúlyos.

Egyébként meg ki mondja meg mi a normális? Nekem ugyan senki!

A srác 140-150 kiló volt: igen, volt rajta hájt, de mellette erős volt, rövid hajú, szép szemű. Igen, az tény, hogy annak könnyebb, aki az átlagoshoz közelebb van, könnyebb érvényesülni. Egy kövér ember gyerekkora óta azt kapja a társadalomtól, hogy ő eltér a normálistól. Ez az egyéniségen nyomot hagy. A srác is negatív volt, ugyanúgy sztereotípiát gyártott, csak fordítva, őt úgyse szeretheti senki, ezért magát se szerette, pláne nem az alakját.

Az a pillanat, amikor elvonatkoztatunk attól, hogy valaki csak a testi tulajdonságaival egyenlő, igazi felemelő élmény.

Nem azzal foglalkozni, hogy szép-csúnya, kövér sovány-izmos, hanem, hogy milyen ember ő valójában. Ezt a pozitív felismerést, ha visszakapjuk, az az igazi elfogadás, és ez az elfogadás lehet egy igazi tiszta szerelem alapja is.

Ez a valóságban úgy nézett ki, hogy először ő csak egy kövér kolléga volt, aztán lett „dejófej” kolléga, végül a „dejóvelebeszélgetni” kolléga lett, aki aztán folyamatosan a fejemben járt. Amikor otthon a hétköznapok kezdenek átfolyni szürke megszokássá, nagyon üdítően tud hatni egy másik ember közeledése. (Ez majd egy másik cikkhez jó téma: a “megcsalom-nem csalom meg” kérdése…) Napról napra, keresi az ember a közelséget, keresi a szemkontaktust. Egy kövér pasival is ugyanolyan szexi szemezni, mint egy sovánnyal!

Szóval nála kötöttem ki – ott voltam nála, a „kövér” embernél. Féltünk, izgultunk, ő jobban. Én azt a férfit láttam, akit jó megérinteni, megszagolni, megcsókolni. Ezt be kell látni, hogy az elfogadástól való félelem ugyanúgy megvan mindenkiben, szerintem még egy folyamatos pozitív visszaigazolást kapó szupermodellben is. Nagyon jó volt megérinteni, megszagolni, hozzábújni, csókolózni, szeretkezni. Nem azért volt jó mert szép volt az alakja, vagy épp ellenkezőleg mert nem, hanem azért, mert Ő volt az.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!


Olvasd el ezt is!

Híres emberek szexvallomásai

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Híres emberek szexvallomásai

ohsuli.hu

Tovább olvasok
Kép
Pintér Béla új darabja megint provokál

A Vérvörös Törtfehér Méregzöld a visszafogottabb Anyaszemefénye után ismét közéleti kérdésekre fókuszált. Cigányok, járvány, hatalmi térfoglalás, örökbefogadás, homofóbia egyetlen előadásban, az egészet mégsem érezzük barokkosan telezsúfoltnak. Vitatkozni viszont sokáig fogunk róla.

Kép
A legvagányabb csajok az irodalomban, szerintem

Magyar érettségin azt a feladatot kaptuk, hogy jellemezzük kedvenc irodalmi hősnőnket. Isten tudja, miért, de én akkor Kosztolányi Édes Annáját választottam.

Kép
3 dolog, amit soha ne tegyél, ha hisztizik a gyerek

A hisztivel kapcsolatban számos tévhit él a köztudatban, ami inkább árt, mint használ, ha gyermekedet elkapja az „ötperc”. Ilyen például az is, hogy nézd levegőnek. A reakciódból ugyanis azt tanulja meg, hogy problémahelyzetben ez a helyes viselkedés-minta. Mit ne tegyél hát hiszti közben? A következő három dolgot semmiképp sem!

Kép
Rejtett mintázatok – Barabási Albert-László hálózatkutató

Barabási Albert-László, a Bostonban kutató fizikus és hálózatkutató népszerű könyvekben megírta már a nagyközönség számára a kutatásai történetét – és az abból levonható tanulságokat. Most azonban újabb szintet lépünk: a Ludwig Múzeum Rejtett Mintázatok című kiállításán az adatokból kép, szobor, installáció és multimédia jön létre. Tudomány és művészet fonódik egybe a tágas terekben.

Kép
A 10 legfeleslegesebb konyhai eszköz, ami mégis sok háztartásban megtalálható

Na, neked megvan valamelyik ezek közül? Esetleg több is... A joy.hu összeállítása.

Kép
Napi horoszkóp október 24.: a Bikák versenyhelyzetben bizonyíthatnak, a Szüzek átadhatják magukat a pihenésnek

Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Kép
Drogok és médiumok – egykori CIA-kísérletek az agyunk manipulálására

Megvan a filmekből ismert jelenet, amikor a kém vagy bérgyilkos nem is tudja magáról, hogy az, de kap egy bizonyos jelet – mondjuk egy jelszót –, amitől hirtelen tudatossá válik számára a feladata? Szürreálisnak tűnik, ugye? A CIA szerint korántsem.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem