140 kilós pasi volt életem szexpartnere

140 kilós pasi volt életem szexpartnere
Forrás: Vera Jetana/Unsplash

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

K

Képzeljétek el, néha szoktam olyan levelet kapni pasiktól, hogy küzdenek az önbizalmukkal, küzdenek a testükkel, és ez a szexhez való hozzáállást eléggé megnehezíti. Mindig csak a nők testéről esik szó, a pasikéról olyan keveset beszél a társadalom.

A szexsuli cikke.

Ezért örültem, amikor befutott Anikó – nevezzük Anikónak – a Szexsuli Instára, és leírta nekem, hogy élete szexpartnere egy 140 kilós kollégája volt, és hogy ennek az egésznek mennyire nincs köze ahhoz, hogy ki hány kiló…

Rutinszerű szex

“A történetem már 10 éves. Fiatal, közepesen csinosnak mondott anyuka voltam, általános iskolás gyerekekkel, viszonylag normális házassággal, bár attól függ, mihez viszonyítunk… Szürke hétköznapok egymás után, idegőrlő stresszes munka, gyerekek, háztartás: házasság csak folyt, zajlott, igazi állóvíz volt, néhány jó pillanattal, néhány üvöltő veszekedéssel, egy-egy kellemesnek mondható, rutinszerű szexszel.

Volt egy kollégám, akivel különösen jó volt dolgozni, éles eszű, logikus gondolkodású, erősen túlsúlyos agglegény. Fiatalabb volt nálam, de független és persze tele gátlással az alkata miatt. Azt mondta, hogy mivel ezer éve ilyen alkata van, már megszokta, szóval nem elfogadta, csak megszokta.

A testét hibáztatta azért, hogy egyedül él. Van is benne igazság, az emberek berakják egy „kövér” sémába a túlsúlyosokat. Szerencsére én elfogadó vagyok a világgal, az emberekkel, ahogy egyre jobban megismertem ezt a srácot, úgy lett egyre rokonszenvesebb, úgy lett egyre kevésbé fontos az tulajdonsága, hogy ő túlsúlyos.

Egyébként meg ki mondja meg mi a normális? Nekem ugyan senki!

A srác 140-150 kiló volt: igen, volt rajta hájt, de mellette erős volt, rövid hajú, szép szemű. Igen, az tény, hogy annak könnyebb, aki az átlagoshoz közelebb van, könnyebb érvényesülni. Egy kövér ember gyerekkora óta azt kapja a társadalomtól, hogy ő eltér a normálistól. Ez az egyéniségen nyomot hagy. A srác is negatív volt, ugyanúgy sztereotípiát gyártott, csak fordítva, őt úgyse szeretheti senki, ezért magát se szerette, pláne nem az alakját.

Az a pillanat, amikor elvonatkoztatunk attól, hogy valaki csak a testi tulajdonságaival egyenlő, igazi felemelő élmény.

Nem azzal foglalkozni, hogy szép-csúnya, kövér sovány-izmos, hanem, hogy milyen ember ő valójában. Ezt a pozitív felismerést, ha visszakapjuk, az az igazi elfogadás, és ez az elfogadás lehet egy igazi tiszta szerelem alapja is.

Ez a valóságban úgy nézett ki, hogy először ő csak egy kövér kolléga volt, aztán lett „dejófej” kolléga, végül a „dejóvelebeszélgetni” kolléga lett, aki aztán folyamatosan a fejemben járt. Amikor otthon a hétköznapok kezdenek átfolyni szürke megszokássá, nagyon üdítően tud hatni egy másik ember közeledése. (Ez majd egy másik cikkhez jó téma: a “megcsalom-nem csalom meg” kérdése…) Napról napra, keresi az ember a közelséget, keresi a szemkontaktust. Egy kövér pasival is ugyanolyan szexi szemezni, mint egy sovánnyal!

Szóval nála kötöttem ki – ott voltam nála, a „kövér” embernél. Féltünk, izgultunk, ő jobban. Én azt a férfit láttam, akit jó megérinteni, megszagolni, megcsókolni. Ezt be kell látni, hogy az elfogadástól való félelem ugyanúgy megvan mindenkiben, szerintem még egy folyamatos pozitív visszaigazolást kapó szupermodellben is. Nagyon jó volt megérinteni, megszagolni, hozzábújni, csókolózni, szeretkezni. Nem azért volt jó mert szép volt az alakja, vagy épp ellenkezőleg mert nem, hanem azért, mert Ő volt az.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!


Olvasd el ezt is!

Híres emberek szexvallomásai

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Híres emberek szexvallomásai

ohsuli.hu

Tovább olvasok
Kép
Drogok és médiumok – egykori CIA-kísérletek az agyunk manipulálására

Megvan a filmekből ismert jelenet, amikor a kém vagy bérgyilkos nem is tudja magáról, hogy az, de kap egy bizonyos jelet – mondjuk egy jelszót –, amitől hirtelen tudatossá válik számára a feladata? Szürreálisnak tűnik, ugye? A CIA szerint korántsem.

Kép
A maszk és a távolságtartás hatására ezerszer kisebb lesz a vírusterhelés

Egy friss olasz tanulmány jelentkezett ezzel a radikális állítással és az is olvasható benne, hogy a tünetek is kevésbé súlyosak, ha mindenki betartja a Covid elleni védekezés alapvető szabályait.

Kép
Újra együtt a Doktor Szöszi színészgárdája: Selma Blair is csatlakozott a nosztalgiázáshoz

A 2000-es évek egyik nagy kedvence minden kétséget kizáróan a Doktor Szöszi című film volt.

Kép
35 éve halt meg rejtélyes módon Bódy Gábor

A magyar filmművészet legrejtélyesebb sorsú rendezője korszakos műveket készített, s miközben igazi fenegyerekként tartották számon, szorgalmasan jelentett társairól a hatalomnak. Öngyilkos lett vagy megölték? 35 éve halt meg Bódy Gábor.

Kép
„Előttem van, ahogy szülés után guggolgatok a János Kórház folyosóján, mert annyira hiányzott a mozgás”

Kulcsár Vajda Enikő mozgást addict. Ezt nem én mondom róla, ezt ő mondja magáról. Naponta ugyanis több órát is mozog és mozgott, még a várandósságai utolsó napjaiban is. De teljesen normális és természetes módon az, hogy két gyermeket kihordott, az ő testét is megváltoztatta. A különbség közte és mondjuk (khm…) köztem viszont az, hogy ő ebbe nem törődött bele. Beleásta magát a témába, hogy is lehet a szülés utáni testet regenerálni, formálni és ma két gyermeke mellett már hivatásaként segít személyesen és online kurzusaival is nők százainak – ha nem ezreinek –, hogy mindenki boldog lehessen anyaként is a testével. Ez az ő projektje: az Anyatest Projekt.

Kép
Pozitív lett a koronavírus-tesztem: elmesélem, miért örültem neki

Nem őrültem meg, természetesen nem voltam boldog, hogy elkaptam a fertőzést. Elmondom, hogy volt.

Kép
Öt szuper kirándulóhely (nem csak) az őszi szünetre

Nincs jobb program az őszi szünetben, mint az újabb és újabb természeti csodák felfedezése, ami minden korosztály számára óriási élmény lehet.

Kép
Integrált kirekesztés – avagy mire nevel az oktatás?

Zoltán annak idején egy kertvárosi iskolában dolgozott, ahonnan néhány év után eljött. Megkérdeztük, miért, és talán túlságosan is részletes választ kaptunk tőle.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem