JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Audrey Hepburn titkai a gyerekkoráról, a háborúról, a színészkedésről, a szépségéről, házasságairól és az anyaságáról

Borítókép: Audrey Hepburn titkai a gyerekkoráról, a háborúról, a színészkedésről, a szépségéről, házasságairól és az anyaságáról Forrás: Getty Images
A Micsoda nők voltak! podcastunk legújabb részében Audrey Hepburn pályafutásáról és hihetetlen élettörténetéről mesélnek a műsorvezetők: Budai Lotti történelmi regényíró, hobbi nőtörténész és Zubor 'IgenAnya' Rozi, az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője.

Audrey Hepburn nevét mindenki ismeri, és 10-ből 9 embernek a színésznő neve hallatán valószínűleg a Tiffany üzlet kirakata előtt álló és croissant reggeliző, gyönyörű estélyi ruhás nő ugrik be, vagyis az Álom luxuskivitelben című filmének ez a híres jelenete. Gyönyörű nő volt, akit nem egyszerű választottak meg minden idők egyik legszebb nőjének, de magát sose látta szép nőnek. Zseniális színésznő volt, aki minden előtte álló kihívást sikeresen megugrott, de ő magát sosem tartotta jónak. Ráadásul azon kevés színésznők közé tartozott, akik számára a színészkedés csak egy munka volt. Audrey Hepburn ugyanis nem vágyott se sztárságra, se hírnévre.

Akkor mégis mire vágyott? Miért vonult vissza a filmezéstől több évre, amikor megszületett második gyermeke? És milyen tragikus gyermekkor áll előtte, aki majdnem a második világháború áldozatává vált? Mindezekről beszélgetünk legújabb epizódunkban, ahol a csodálatos Audrey Hepburnről és hihetetlen élettörténetéről és karrierének alakulásáról beszélgetünk.

Ha szeretnéd, meg is nézheted a beszélgetést:

Íme néhány fotó a csodálatos Audrey Hepburnről,a mit talán sose láttál még: