JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Így néznek ki ma az egykor legvonzóbb férfiak

Montázs Brad Pitt, George Clooney, Nick Nolte és Keanu Reeves képével Forrás: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images
A People magazin az ezredforduló előtt választotta meg őket a legszexibb élő embernek, de azóta sokat változtak.

Először 1985-ben osztotta ki a Sexiest Man Alive, vagyis a legszexibb élő férfi elismerést a People magazin. Akkor Mel Gibson kapta a megtisztelő címet, ami nem is volt valami nagy meglepetés: állítólag már maga az ötlet is miatta született meg, mert egy róla készülő anyag kapcsán jegyezte meg valaki, hogy „Úristen, ő a legszexisebb élő ember a világon!” Azóta persze nagyon sok idő eltelt, sokat változott a férfiideál is, de a díj még létezik.

Tavaly például Patrick Dempsey kapta:

Az elmúlt években olyan népszerű sztárokat díjaztak a teljesség igénye nélkül, mint például Dwayne Johnson, Chris Evans, Chris Hemsworth vagy Idris Elba. Ők nyilván nem sokat változtak azóta, hogy megkapták, hisz csak pár év telt el. Viszont érdekes belegondolni, hogy az első győztesek már igencsak kezdenek korosodni, Mel Gibson például 29 volt, amikor a People-nél tarolt, most meg már 68.

Nézzük, hogy néztek ki győzelmük évében, és hogy festenek ma azok, akik még 2000 előtt söpörték be a Sexiest Man Alive titulust:

Az InStyle Men írása.