Vega, vegán, mentes? Új piktogramokkal segíti a vásárlást az Aldi

Vega, vegán, mentes? Új piktogramokkal segíti a vásárlást az Aldi

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az utóbbi években egyre többen követnek egyedi étrendet, és ennek megfelelően választják ki a szükséges alapanyagokat, élelmiszereket. Számukra nagyon fontos, hogy könnyedén megtalálják mindazt, amire szükségük van: az étrendjükbe illeszthető, mentes, egészségtudatos vagy etikai döntésüknek megfelelő terméket.

Az egyéni étrendet követők és az egészségtudatos vásárlók az ALDI-ban eddig is széles mentes kínálatból választhattak, mostantól pedig egyszerűbb lesz ezeknek a termékeknek a beazonosítása, az ALDI új jelölőrendszerének segítségével.

A piktogramok mindenki számára egyértelmű információkat hordoznak, segítségükkel egyszerűbb és gyorsabb a tájékozódás:

Kép
  • Az ALDI-ban található gazdag gluténmentes kínálathoz mostantól a sárgászöld szín és egy áthúzott búzakalász rajza igazítja el a vásárlókat.
  • A szintén széles laktózmentes termékkört a világoskék szín és egy áthúzott tejesüveg ábrája fémjelzi.
  • A vegetáriánus árucikkeket világoszöld színnel és egy levél rajzolatával jelöli mostantól az ALDI.
  • A vegetáriánus termékek mellett a vegán termékek szintén külön piktogramot kapnak: a kizárólag növényi alapú élelmiszereket a sötétzöld szín és egy faág rajza szimbolizálja.
  • A hozzáadott cukor nélküli, illetve csökkentett cukortartalmú termékek szintén könnyedén megtalálhatóak: a hozzáadott cukor nélküli termékek színe a jövőben a kék lesz, a hozzá tartozó piktogram pedig egy áthúzott kávéskanál.
  • A csökkentett cukortartalmú termékeket az ALDI áruházaiban a sötétkék szín és az áthúzott kockacukrok grafikája jelzi.
  • Az ALDI-ban ezen felül a bio alapanyagok is egyedi jelölést kapnak, az övék a méregzöld szín és egy BIO feliratú logó.
  • A pálmaolajmentes termékek szintén könnyedén beazonosíthatóak lesznek a narancssárga színnek, és az áthúzott olajcsepp rajznak köszönhetően.

Keresd a jelöléseket az ALDI-üzletekben a termékek mellett!

Tovább olvasok
Kép
Eszel te eleget? Íme 5 jel, hogy több kalóriára van szükséged

Már pedig borzasztóan fontos, hogy figyelj erre, máskülönben számíthatsz rá, hogy idővel hanyatlani fog az erőnléted futóként (is). A runnersworld.hu cikke.

Kép
Ha én lépek ki egy kapcsolatból, nehezebben viselem, mint amikor engem hagynak el

Apológia az Elhagyóért, akit közmegvetés sújt, pedig neki is van szíve. Adrienn története.

Kép
Immunrendszer erősítése? 3 mítosz, amit nem szabad elhinned ezzel kapcsolatban

Hogyan lehet az immunrendszert megerősíteni? Mindenekelőtt tudnod kell, mi az, amit nem szabad többé elhinned ezzel kapcsolatban!

Kép
11 dolog, amit anyák csinálnak, amikor senki nem látja őket

A WC-ben sírunk, dugicsokit eszünk és alvás helyett a gyerekeink fotóit nézegetjük. De ezzel még nincs vége a listának...

Kép
Most akkor tényleg fel akart szedni a 70 éves tanárom?

Felnőtt fejjel ültem be ismét az iskolapadba, coachingot tanulni. Imádtam minden percét. Imádtuk Frigyes tanár urat is, mert szellemes volt és elbűvölő. Később egy cukrászdában is megpróbált elbűvölni. Franci története

Kép
Így borozik Molnár Andi

Szeretjük, tiszteljük, használjuk és élvezzük. A bor mindennapjaink része. Ezerarcú nedű, melyben mindenki megtalálja a maga ízlésének leginkább tetszőt. De kinek mit is jelent igazán? Sorozatunkban ismert emberek mesélnek erről. Ezúttal Molnár Andrea táncost kérdeztük.

Kép
A férjem kedvéért sterilizáltattam magam, majd épp ezért hagyott el

Három lányunk született. Szerettünk volna fiút, persze, de azt mondtuk, hogy 3 gyerek azért elég. A férjem mondta ki a végszót: ne próbálkozzunk tovább. A harmadik császármetszés alkalmával éltem is a sterilizálás lehetőségével. Aztán két év múlva közölte: mégis szeretne egy fiút. „És ki fogja tovább vinni a családnevet?” – kérdezte. Majd bejelentette, hogy mivel nekem már nem lehet gyerekem, így elhagy.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem