Tervezzünk telefontokot ajándékkal!

telefon,telefontok,kütyü,tech,pitbullcase Forrás: pitbullcase.hu
Ha egyedi tok tervezésére adjuk a fejünket, akkor alaposan nézzünk körül, mert nem mindig az a jó, ami a legolcsóbb. Egy igazán megbízható webáruház a legtöbb esetben rendelkezik referenciával, ahol a már elkészült munkáikat vehetjük szemügyre.

Sőt, a Pitbullcase.hu-nál, ha ügyesek vagyunk, akkor még egy igazán értékes ajándékkal is gazdagabbak lehetünk. Ehhez nincs más dolgunk, mint 1 órán belül megtervezni a fényképes telefontokot.

A tervezésről röviden

Maga a tervezés folyamata igen egyszerű, nem igényel semmilyen előkészületet. Amit mindenképp tudnunk kell az egyedi, fényképes telefontok tervezésekor, az az, hogy milyen típusú telefonra, milyen stílusú tokot szeretnénk készíteni. A tervezhető tokok a Pitbullcase-nél a szilikon tokok, a merev hátlapok és a flipes bőrtokok közül kerülhet kiválasztásra. Ez főleg azért van így, mert ezekre könnyű nyomtatni a fényképeket úgy, hogy igazán jó minőséget kapjunk.

Ha időben, azaz 1 óra alatt elkészülünk a tervezéssel, akkor választhatunk egy ajándékot, ami megfelel a telefon típusának. Az ajándékok lehetnek: gyorstöltő adatkábel, edzett üvegfólia, prémium headset, műanyag kábelvédő állatka, valamint nanopad. Ezek mindegyike külön is megvásárolható az egyes telefonokhoz, de ha egyszer ilyen, vissza nem térő akciók adódik, akkor azzal mindenképp érdemes élni.

Pár szóban az ajándékokról

A Prémium nagy teljesítményű univerzális fülhallgató dinamikus, maximálisan pontos zenei hangzást biztosít, így nyújtva tökéletes élvezetet a zenéhez. Mivel 1 gombos vezérléssel rendelkezik, így nem lehet eltéveszteni.

A gyorstöltő adatkábel mind az adatátvitelt, mind a töltést gyorsabbá teszi, így könnyítve meg a mindennapokat. Nagy előnye, hogy nem kell órákat várni, míg feltölt a telefon. Emellett nem törik és nem gubancolódik, ami a prémium anyagminőségnek köszönhető.

Az edzett üvegfólia egy karcálló üveg, ami ultravékony kivitelben készül, de ennek ellenére hatékonyan védi a kijelzőt az esetleges sérülésektől. A felhelyezése könnyű és egyszerű, nem kell szakboltba vinni a telefont, hanem magunknak is könnyedén feltehetjük.

A műanyag kábelvédő állatka hatékony védelmet nyújt kábeltörés ellen, ami a leggyakoribb ok a töltők cseréjére. Műanyagból készül és kedves, színes állatfigurák képében érhető el.

Végül pedig a nanopad, ami egy univerzális autós telefontartó, ami minden tömör felületen megtapad, így tartva biztonságosan a telefont. Hosszú élettartamú és nem típus specifikus.

Ahogy a fentiekből is kitűnik, igazán megéri a Pitbullcase.hu-tól megrendelni az egyedi, fényképes telefontokot.