Híres emberek luxuskaranténban: inspirál vagy frusztrál?

Borítókép: Híres emberek luxuskaranténban: inspirál vagy frusztrál? Forrás: instagram
Jacuzzi és lovaglás a farmon – te melyik sztár luxusotthonában gyakorolnád a legszívesebben a szociális távolságtartást, amíg tart a koronavírus?

Ahogy a koronavírus-járvány egyre nagyobb méreteket ölt és az emberek elszigetelik magukat egymástól, ami köztudottan azt jelenti, hogy #maradjotthon, csak akkor találkozz személyesen bárkivel, akivel nem élsz egy háztartásban, ha feltétlenül szükséges.

A hollywoodi sztárok is elbarikádozzák magukat, bezárkóznak otthonukba, ugyanúgy, ahogy mi, földi halandók; csakhogy az ő otthonuk sokszor 30 hálószobás, kacsalábon forgó kastély hatalmas parkkal és úszómedencével. A BuzzFeed fejcsóválva mutogatja a celebritásokat, amint épp marha jól érzik magukat a hatalmas nappalijukat beterítő orbitális perzsaszőnyegükön jógázva, miközben arra próbálják buzdítani a népet, hogy ők is gyakorolják a társadalmi távolságtartás művészetét.

Persze celebje válogatja, van, akinek tényleg sikerült ízlésesen inspirálnia a rajongóit, de sok olyan #stayathome szelfi készült, amely egyszerűen felháborította az internetezőket ahelyett, hogy követendő példaként tekintettek volna a készítőjére. Mások a kedvenceik védelmére keltek, mondván, hogy ezek a hírességek kemény munkával szolgálták meg mindazt, amijük van, és nincs okuk szégyenkezni miatta.

Te mit gondolsz: jól teszik a sztárok, hogy megmutatják, milyen luxuskörülmények között töltik a bezártság napjait? Nézd meg a galériát és aztán írd meg nekünk a véleményedet: