„Kilapítjuk a görbét!” – Kristen Bell insta-oldala pontosan az, amire járvány idején szükségünk van

kristen bell,maradj otthon,koronavírus Forrás: Getty Images
Hogyan vedd át biztonságosan az online rendeléseidet, hogyan őrizd meg a józan eszed – Kristen Bell a járvány idején is rengeteg hasznos, vicces tanáccsal látja el a rajongóit. Érdemes bekövetni a színésznőt az Instagramon!

Az Egyesült Államokban, mint a világ számtalan országában, szükségállapot van a koronavírus-járvány miatt, és több államban, így Kaliforniában is kijárási tilalmat rendeltek el. Sok közszereplő ebben a rendkívüli helyzetben arra használja fel a közösségi felületeit, hogy pozitív, korrekt tájékoztatást nyújtson a népnek, sőt időnként felemelő inspirációkkal is ellássa a követőit – Kristen Bell színésznő is közéjük tartozik, aki férjével és két kislányával gyakorolja a szociális távolságtartás művészetét.

Kristen Bell, akit többek közt a Rossz anyák című filmből ismerhetünk (a Jégvarázs egyik hercegnőjének, Annának is ő kölcsönözte a hangját, bár ez a magyar nézőknek nem sokat mond a szinkron miatt), most, járványidőkben a #maradjotthon mozgalom egyik legfontosabb influenszerévé vált. Nézzétek, micsoda tippeket ad az Instagram oldalán:

Szerenád a családi összetartás jegyében

„Dax [Shepard, színész, Kristen férje] hétfőn jött vissza egy utazásból. Elővigyázatosságból megkértem, hogy lakjon egy barátunk üres lakásában egy időre... Ma már annyira hiányzott nekünk, hogy az egyetlen logikus dolgot tettük, amit lehetett: táncoltunk az ablaka alatt.”

Praktikus tanácsok: hogyan győződjünk meg róla, hogy semmi fertőzőt nem viszünk be az otthonunkba?

Az online rendelések csomagolását Kristen a bejárati ajtó előtt bontja ki úgy, hogy csak kéztörlővel vagy kesztyűvel ér hozzájuk. Még kint a szemétbe dobja a csomagolást, a tartalmukat pedig fertőtleníti. Ha teheted, viselj mindehhez kinti ruhát és azt is hagyd kint, tanácsolja a színésznő szakértőkre hivatkozva.

„Kilapítjuk a görbét!”

Ezt a színezőprojektet Kristen és a lányai (Lincoln, 7 és Delta, 5) közösen csinálták.

Napirend a gyerekekkel - van köztük egyéni, felnőtt és közös program is:

Ruhaszortírozás, edzés, 20 perc olvasás, biciklizés és így tovább. Az se maradhatott le, hogy „megnézni a Jégvarázs 2-t”

Sokatmondó mémeket is megoszt Kristen:

„Időseinket annak idején behívták, hogy életeket mentsenek. Nekünk nincs más dolgunk, mint hogy a kanapén üljünk, hogy megmentsük az ő életüket. Képesek vagyunk rá.”

Mennyit számít a kézmosás

Kristennek ez a posztja pedig elképesztően nagyot ment: a kézmosás fázisai lézerfényben, avagy miért fontos, hogy alaposan, 30 másodpercen át szappanozzuk

Nézd meg ezt a galériát is: