Nem fogjátok elhinni, ki nyerte „a legjobb pasi a vébén" szavazást!

Borítókép: Nem fogjátok elhinni, ki nyerte „a legjobb pasi a vébén" szavazást!
Mi őszintén szólva nagyon meglepődtünk!

Vége a csoportmeccseknek a brazíliai futball világbajnokságon, vagyis: a játékosok fele hazautazik. Ami azt illeti, a (szerintünk) legjobb pasik közül majdnem az összestől búcsúznunk kell, amit nagyon sajnálunk, másrészt nem lep meg minket nagyon, hiszen az elejétől látszott, hogy a spanyol válogatott milyen gyenge formában van. :)

Na de most már biztos szeretnétek tudni, kit szavaztatok meg a legszexibb focistának, úgyhogy eláruljuk... a 2014-es focivébé legjóképűbb labdarúgója nem más, mint... dobpergés...

Iker Casillas!

A 33 éves kapus fölényesen nyert 81 szavazattal. A második helyen Claudio Marchisio végzett, aki a legutóbbi vébémeccsén piros lapot kapott sajnos, mielőtt csapata, az olasz válogatott kikapott volna Uruguay ellen. A harmadik helyen a barcelonaiGerard Piqué bizonyította a maga 33 szavazatával, hogy nem véletlenül esett rá Shakira választása. Itt nézegethetitek őket továbbra is. :)

Sajnos ezeken a kiváló játékosokon már nem legeltethetjük a szemünket az idei világbajnokságon, mert Spanyolország és Olaaszország is kiesett, nem beszélve a további helyezettekről. Kiesett az acélos arcélű Ben Foster, az angol válogatott kapusa; könnyes búcsút kell vennünk Gabriel Achilier-től (Ecuador) és akkor még nem beszéltünk Cristiano Ronaldóról, merthogy Portugáliának sem sikerült továbbjutnia a legjobb 16 közé. Összesen 2 szexi focista játszik tovább a vébén a 10-ből, akikre szavazni lehetett: Lionel Messi (Argentína) és Neymar (Brazília). Hát, így jártunk.

Ti kinek drukkoltok ezután? :)

Fotók: instagram, pinterest