Hátborzongató dologra derült fény Michael Jackson halálával kapcsolatban

Borítókép: Hátborzongató dologra derült fény Michael Jackson halálával kapcsolatban Forrás: Getty Images
Michael Jackson 2009-ben bekövetkezett halálát – az eddigi publikus információk szerint – egy vényköteles gyógyszer miatti szívleállás okozta. Azonban nemrég napvilágra került a boncolási jegyzőkönyv, amely igencsak érdekes részleteket tárt fel az esettel kapcsolatban.

Michael Jackson annak ellenére, hogy egy szupersztár volt, magánéletét próbálta minél inkább elrejteni a média elől. Ennek okán a halála után derült ki az is, hogy pontosan milyen plasztikai műtéteken esett át, illetve az is, hogy milyen komoly egészségügyi gondjai voltak. Azonban a frissen előkerült boncolási jegyzőkönyv egészen horrorisztikus részleteket közölt az énekes halálával kapcsolatban.

Egész testét hegek borították

A jegyzőkönyv szerint ugyanis a férfi teljes testét hegek borították, a karjain pedig szúrt sebek voltak megfigyelhetők, melyeket feltehetően azok az injekciós gyógyszerek okoztak, amiket a krónikus álmatlansága leküzdése érdekében vett magához. Ezentúl teljes testét, csípőjét, combját és vállát is fájdalomcsillapítóktól való szúrásnyomok borították.

Forrás: Getty Images

Továbbá a nyaka tövében, a karján és a csuklóján is hegek voltak. Az orvosok a későbbiekben ezzel kapcsolatosan arra következtettek, hogy ezek a sebek bizonyosan különféle műtétekből származhattak. Ezentúl a boncolási eredmény még arra is felhívta a figyelmet, hogy Michael térde és sípcsontja is titokzatosan megsérült, továbbá vágásokat találtak a hátán is. Mindezek nem sokkal a halála előtti esésre utalhattak.

Bal szemére vak volt

A jegyzőkönyv arra is fényt derített, hogy az énekes a bal szemére teljesen megvakult. A haja pedig majdnem teljes mértékben kihullott egy degeneratív csontbetegség következtében, ami miatt a gerince és az ujjai is károsodtak. Ezentúl prosztatamegnagyobbodása is volt. A boncolás alapján a bőrszínét vitiligo változtatta meg.

Forrás