Meztelenül népszerűsíti a szoptatást az orosz topmodell

Borítókép: Meztelenül népszerűsíti a szoptatást az orosz topmodell
Natalia Vodianova az Instagram oldalán mutatta meg újszülött kisfiát, Maximot. Nem is akárhogy.

Natalia Vodianova az Instagram oldalán mutatta meg újszülött kisfiát, Maximot. Nem is akárhogy: szoptatás közben, ráadásul anyaszült meztelenre is vetkőzött hozzá.


Fotó: @natasupernova

A 32 éves orosz topmodell negyedik gyermekét hozta a világra néhány héttel ezelőtt és eddig csupán két képet posztolt róla, de egyiken sem mutatta meg teljesen a kis jövevényt. Most sem láthatjuk a kis Maxim arcát, miközben anyja mellén fekszik, Natalia fedetlen testét azonban annál inkább.


Fotó: @natasupernova

Nem az orosz szépség az első, aki így mutatta meg gyermekét a nagyvilágnak: nem is olyan régen Gisele Bündchen és Miranda Kerr is készített hasonló fotókat szoptatás közben. Igaz, hogy hármuk közül Natalia volt eddig a legbevállalósabb.


Fotók: @mirandakerr és @giselbundchen

És hogy ki a kisfiú büszke apukája? Antoine Arnault a Louis Vuitton divatház egyik legbefolyásosabb embere, nem mellesleg a dúsgazdag üzletember, Bernard Arnault fia.

Mit gondoltok? Messzire ment ezzel a fotóval az orosz topmodell vagy úgy gyönyörű a kép, ahogy van?

Emlékeztek? Egy évvel ezelőtti címlapunkon Gryllus Dorka népszerűsítette a szoptatást. Akkor megosztotta olvasóinkat a szokatlan címlap - ide kattintva tudjátok visszaolvasni az akkori reakciókat.