Hol nyaralnak a királyi család tagjai – van, aki a nagyinál

Meghan Markle,Harry herceg,Marokkó,Afrika,macska Forrás: Getty Images
A brit királyi famíliának megvannak a jól bevált kedvencei, ha nyaralásról van szó, méghozzá nem is olyanok, amire elsőre gondolnánk. Meghan Markle-nak hasonló az ízlése rokonaihoz: ráadásul az már biztos, hogy idén nyáron ő különleges meglepetésre számíthat.

Azt hihetnénk, hogy a királyi család pompás jachtokon és privát szigeteken tölti a nyári napokat. Valójában gyakran sokkal hétköznapibb helyszíneket választanak a pihenésre: szeretnek belföldön, az Egyesült Királyságban kikapcsolódni, de szívesen céloznak meg dél-európai – például görög vagy spanyol – üdülőhelyeket is. Persze ők ott is luxuskörülmények között relaxálnak – a királynő nyilván nem kel hajnalban, hogy medence melletti nyugágyért harcoljon –, de nem egyszer tűnnek fel olyan helyeken, amiket alattvalóik is simán megengedhetnek maguknak.

Persze a nyár nekik sem csak medenceparti hűsöléssel telik, ilyenkor is eleget tesznek hivatalos kötelezettségeiknek – elvégre legtöbbjük dolgozó ember is a maga módján –, ezért régebben sokszor maradtak nyáron is belföldön, vagy a hivatalos külföldi útjaikon láttak világot.

De hová is mennek pontosan? Galériánkból megtudhatod, mint ahogy azt is, milyen meglepetést tervez a királynő idén nyárra Meghan Markle-nak.