Meghan Markle szigorú feltételekkel fogadott dadát Archie mellé

meghan markle,sussexi hercegné,harry herceg,windsor,szent györgy terem,archie harrison mountbatten Forrás: Getty Images
Királyi dada nem lehet akárkiból, ezt eddig is sejtettük, ám aki a sussexi hercegné feltételeinek akar megfelelni, annak rendesen össze kell kapnia magát. Megnéztük, mit lehet tudni arról, aki elnyerte ezt a bizalmi pozíciót a hercegi párnál.

Titok, hogy ki ő

A dadáról szinte semmit nem hoztak nyilvánosságra – Meghan és Harry nem szeretik megszellőztetni, kik dolgoznak nekik. Ez nemcsak a dadával van így, hanem személyzetük többi tagjával is. Annyit lehet tudni, hogy az illető nő és brit származású. Szóval nem jött be, amiről korábban szó volt:

Nem 0–24-ben dolgozik

Meghan és Harry köszönik, hétvégén jól elboldogulnak. Archie dadája csak hétköznap van szolgálatban, és nem is lakik ott a családdal a Frogmore Cottage-ban.

Tartania kell a száját

Ugyanis a hercegi pár kérésére egy szokásosnál jóval terjedelmesebb titoktartási szerződést kellett aláírnia.

Talán még Afrikába is eljut munkaadóival

A sok pletyka és találgatás után most már biztosnak tűnik, hogy Sussex hercege és hercegnéje októberben Dél-Afrikába látogatnak. Meghan azt tervezi, hogy a kis Archie-t is magukkal viszik. De nem ez az egyetlen nagy utazás, ami a kis herceg előtt áll a közeljövőben: Meghan szeretné saját szülővárosát, Los Angelest is minél előbb megismertetni vele, hogy a kisfiú az amerikai gyökereiről is pont annyit tudjon meg, mint a királyi család történelméről. Mindenesetre ilyen hosszú utakon minden segítség jól jön egy kisgyerekes szülőnek – valószínű tehát, hogy a dada is velük tart majd.

Előbb-utóbb úgyis meglátjuk majd

Bármennyire szeretnék is Meghan és Harry titokban tartani Archie dadájának kilétét, örökre nem rejtegethetik. Katalin hercegné és Vilmos herceg 2014-ben vették fel dadának Maria Borrallót, akit gyakran látni hivatalos eseményeken a családdal, nemrégiben például a királynő születésnapján. Szóval előbb-utóbb számíthatunk a rejtélyes dada felbukkanására is.

Királyi dadának lenni eddig sem volt gyerekjáték – ezt mind tudniuk kell ugyanis: